_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u mnie paaaadaKamcia... ale śliczna pogoda ;] co ty w domu robisz jeszcze ? ;P

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie paaaadaKamcia... ale śliczna pogoda ;] co ty w domu robisz jeszcze ? ;P

to tez napisałam ze jak nie skończycie dostaniecie ostrzeżenie, ona skończyła a ty nieKam - w żadnym poscie Cię nie obraziłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tutaj post Cleo: strona 1801
"Po5. Jestes jakąś schizofreniczko,hipochondryczką
Potem zostałam obrażona jako hipohondryczka i schizofreniczka chyba koleżanka cleo musi zajrzeć do słownika wyrazów obcych, wydaje się być prostą osobą więc może nie wie ze coś takiego wogóle istnieje!
Kurczę, nie po to wchodzę raz od wielkiego dzwona na bb zeby zostać obrażana przez jakąś..................
nie o ten post mi chodzi... zob. wyzejto było o cleo.
np do mnie... inaczej się nie da a po co chcesz je kasować??Kam , do kogo mam się zwrócić zeby wykasował WSZYSTKIE moje posty na BB?
lepiej to niż mieć garba
a i nogi mam długi ale nie proste , a zgrabne 
nooKam Iza pisała ze nie podoba jej się Twoje moderowanie.........hm?
i zgłaszała to do administratorki, bo nie mam czasu pierdzieć o niczym.

tak sie ponoc robiło , ale JA NIE ZAMIERZAM
to taka ciekawostka