Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe cleo coraz bardzie mi się podoba jak piszeszA mi sie wydaje ze jak jest temepartura to po dziecku widac.Tak bylo z Igorkiem raz.Głowa gorąca jak piec,czerwony i "ledwo żywy".Teraz głowka zawsze ciepła ,jeszcze jak te upały...
Najlepiej nie przegrzewać ,nie ubierac jak na Sybir..
MY wczoraj krotkie spodenki ,bodziaki ,bluzeczka z krotkim i kapelusik:-) nawet skarpetki były zdjęte przez jakiś czas :-)

hihihihno bez przsady... to cco każdy ma zmieniać avatar według pogody??Cleo...............
Dziecko jak jest przegrzane ma wilgotny karczek!! Kurczę potrafię rozpoznać.
A może to aluzja do mojego awataru???hahaha To zdjęcie było robione z jakiś msc temu!!!! Jak jeszcze było dosyć chłodno, i bluza jest cienka tylko kapturek ma cieplejszy! Hm.....to naprawdę aluzja? Bo już zgłupiałam!!!

to trzeba się dobrze zabezpieczaćhehehe, tydzien temu tak sie czulam,ze tez robilam testnegatywny ) ufffff!!!
;-)
własnie ... jak mozesz trzymac dziecko na ziemi bez koca ni nic i to w słoncu bez czapki ... wyrodna matka jesteshehe cleo coraz bardzie mi się podoba jak piszeszhihihih
no bez przsady... to cco każdy ma zmieniać avatar według pogody??
to może ktoś mi zxarzuci że mam małą w avatarze w sukience bez rajstop i czapeczki siedzącą na trawce...
a dzisiaj leje,... i jak ja ją kurde ubrałam na taka pogodę... chyba zwariowałam![]()

Tak zgłupiałaś
hehe cleo coraz bardzie mi się podoba jak piszeszhihihih
hehe cleo coraz bardzie mi się podoba jak piszeszhihihih
no bez przsady... to cco każdy ma zmieniać avatar według pogody??
to może ktoś mi zxarzuci że mam małą w avatarze w sukience bez rajstop i czapeczki siedzącą na trawce...
a dzisiaj leje,... i jak ja ją kurde ubrałam na taka pogodę... chyba zwariowałam![]()
bo zadyszki dostaniecie...własnie ... jak mozesz trzymac dziecko na ziemi bez koca ni nic i to w słoncu bez czapki ... wyrodna matka jestes![]()
upał 30st
w tym że napisaa żebydziecka nie przegrzewać i ne unbierać jak na Sybr nikogo nie obraziłatak....podoba ci się Kam jak cleo koleją osobę obraża??? brawo!!!! i to moderatorka???
......

"wózek wasz wybór" a nawet i wcześniej...hihihiihtaaaak, wczesniej tez sie zabezpieczalam - pigulki - i pojawila sie amelka)))))))))))))))