reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

On też nie - ssał kciuk :-p
no tak:-D jakos sie zakrecilam i nie przemyslalm...

hehe etna n o ja mam nadzieje ze twoj post juz byl naprawde ostatni:tak:

a teraz z newsow..
przyjechala do mnie mary i jej facet naprawil mi kompa:-D
no w sumie jeszcze teraz D sciaga wszystkie programy i wogole wiec jutro bedzie w uzyciu jak nowka;-) heheh
a poki co musze korzystac z jego padaki ktora tez musi naprawic:-p

no i jak mary pojechala to poszlismy na basen:tak::-)
jutro zabiore sie wiec za zalegle filmiki:-D:-D:-D

reklama
Kamcia Super !! :) fajnie ze sie obyło bez tych palantów z gwarancji ;P

LAGAJKA zerknełam i nie ma Cie w liscie rozpakowanych poprosze o dane :)

bo ona sie jeszcze nie rozpakowala :-D:-D:-D

Laski kto wie co u KILOLKA ???????????
oj jak mi ich szkoda, trzymam za nich kciuki
a co to za bakteria co ma Michaś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Usłyszałam imię na długo przed planowaniem pociechy i tak mi się spodobało, że od razu wiedziałam że kiedyś będę miała córcię Marikę :)
Nie wiem co z tymi fotkami, czasem jak wrzucę to ich nie widać :(

reklama
hej.
Kilolek mi napisala:
jest ok , okazalo sie ze bakteria jest tylko pd napletkiem, w ukladzie moczowym jej nie ma.Po cewnikowaniu mielismy brac 3 db antybiotyk , dzisiaj wzielismy ostatni,jutro mamy usg nierek, jak bedzie wszystko ok to chyba wyjdziemy

Do góry