reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Przebiły nam się jedynki górne:-), eh nie było tak źle :-)
Jedynie parę dni temu w nocy Oliwierek jęczał strasznie a potem zobaczyłam pęknięte dziąsełko, troszkę marudny, może rozdrażniony ale ogólnie możemy ząbkować tak dalej. Kupiłam kiedyś żel i go wogóle nie używam, oby tak dalej :tak:
Górne jedynki wyszły nam po prawie 3 msc od dolnych zębolków.
Dziewczyny współczuję Waszym dzieciaczkom i Wam bolesnego ząbkowania :-(
Właśnie ululałam małego, więc zmykam sama spać.
Dzis się narobiłam, latałam na szmacie, spacerowałam i upiekłam w końcu te cukinie męzowi bo patrzyły na mnie codziennie :-D jeszcze 3 mi zostały :rofl2: Skorzystałam z tego przepisu Cukinia faszerowana - Mięso w roli głównej - Moja książka kucharska - bloog.pl

Dobranoc dziewuszki ;-)

reklama
Hej laseczki! melduje sie wyspana za wszystkie czasy:tak: piekny dzien na oknem , ptai cwierkaja- zyc nie umierac:tak:
wybieram sie dzis na zakupy- podobno sa wyprzedaze.
Kasiula zapomniałąm pisac- dziunka miw koncu odpisałą , ale tak lakonicznie jak i Wam . Moze do niej napisze i poprosze ten numer do katrenki

Hej laseczki! melduje sie wyspana za wszystkie czasy:tak: piekny dzien na oknem , ptai cwierkaja- zyc nie umierac:tak:
...
mowisz, ze piekny dzien mmmmmmmmmmmmm
jeszcze mamy zasloniete okna i nie widze a moj szkrab po nocnych szalenstwach ma problem z otworzeniem oczu bo buzia mu sie nie zamyka. Pewnie opowiada mi jakiego ma ładnego ząbka.
Zapomniałam wam napisac, ze moj synek zrobił wczoraj pierwszy raz ogromna kupe na nocnik z samego rana. Ale bylam z niego dumna

Ej czemu nikogo na czacie nie ma :confused:
o widzisz ja siedzialam siedzialam czekalam na age i mnie zamulilo poszlam spac ok.22.30 hehehe
Kasiula zapomniałąm pisac- dziunka miw koncu odpisałą , ale tak lakonicznie jak i Wam . Moze do niej napisze i poprosze ten numer do katrenki

o dzieki wielkie juz doszedł poczta pantoflowa ;-)

Witam się i żegnam na 2 tygodnie... Dziś wyjazd i ja od rana pakuje, pakuje i końca nie widać... Będzie mi tęskno za Wami, dobrze, że to tylko 2 tygodnie... hehe.. Trzymajcie sie cieplutko i buziaczki dla Waszych maleństw...Pa, pa, pa...

Witam się i żegnam na 2 tygodnie... Dziś wyjazd i ja od rana pakuje, pakuje i końca nie widać... Będzie mi tęskno za Wami, dobrze, że to tylko 2 tygodnie... hehe.. Trzymajcie sie cieplutko i buziaczki dla Waszych maleństw...Pa, pa, pa...
spokojnego urlopu abys wypoczeła :) no i dobrej pogody !! :)

reklama
Najwazniejsze zeby pogoda sie udala :)

Nam sie wyjazd konczy, jutro wracamy do domku, dzis tylko wpadlam na neta fotki dodac z wczoraj :)
Pozdrawiamy!

Do góry