reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

cześć laseczki widzę że Incepcję polecacie więc byłam dzisiaj na tym w kinie i jak dla mnie... porażka skróciła bym to minimum o godzinę :tak::tak:
a tak poza tym to u nas pogoda nie zachęcała w dniu dzisiejszym do spacerów więc cały dzień z żuczkiem spędziliśmy w domku:-(

reklama
Ja pomimo wszystko pojde na incepcje :) Gra Leonardo w "Drodze do szczescia" pozwala mu ufac , ze warto :)
maz o 3 pojechał do Konina a ja sama spac nie umiem wiec nie spie od 5 , tylko sie prrewracam.. :)

Ja pomimo wszystko pojde na incepcje :) Gra Leonardo w "Drodze do szczescia" pozwala mu ufac , ze warto :)
maz o 3 pojechał do Konina a ja sama spac nie umiem wiec nie spie od 5 , tylko sie prrewracam.. :)

Oj biedactwo. Zdrzemnij sie troche bo bedziesz padnieta. Co do filmu : nie lubie filmow fantastycznych, a domyślam sie ze ten takowy jest. Leonardo jak najbardziej ale w innym filmie np. Wyspa tajemnic

Dziewczyny, proszę pomódlcie się za mojego brata (chodzi o Maćka, 23 lata).
Jest w stanie ciężkim na OIOM-ie i to z dużej winy lekarzy.
Jak będę miała chwilę to napiszę jak i co.

ja fantastycznych tez nie bardzo , ale z braku laku moze byc. W kinach posucha :)
a Ty Ilona czemu nie spisz??

Wiesz ja chodze spac z kurami i z nimi tez wstaje ;-)

Dziewczyny, proszę pomódlcie się za mojego brata (chodzi o Maćka, 23 lata).
Jest w stanie ciężkim na OIOM-ie i to z dużej winy lekarzy.
Jak będę miała chwilę to napiszę jak i co.

Dziunka przykro mi bardzo, współczuje i życze zdrowia dla brata.

reklama
Do góry