reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

reklama
WITAM i ja musze nadrobić, bo nie było mnie od czwartku. U nas idą znowu 3 kolejne zębole hurtowo nocki szkoda słów idę dziś po te czopki, bo wymiękam. Pozdrowionka.

Dziunka ale Asiula ząbków dostała.....???!!! Zaczęła ząbkować o wiele później do mojego Olinka a ma ich wiecej, bo u nas dopiero dwa wychodzą ;D SUPER!!!
Dziewczynki pytanko mam na zdrowiu.

Możemy nie wymagać ale po mału uczyć co wolno-a czego nie ;-)

Oczywiście że tak :)

Dziunka ale Asiula ząbków dostała.....???!!! Zaczęła ząbkować o wiele później do mojego Olinka a ma ich wiecej, bo u nas dopiero dwa wychodzą ;D SUPER!!!
Dziewczynki pytanko mam na zdrowiu.

No ma górne jedynki i dolne calkiem wyrośnięte, a dwójki górne przebiły się i są w trakcie wychodzenia :) Czyli łącznie 6. Jedynki szły jedna po drugiej, dwójki wyszły razem. A Wy jak smiesznie ząbek z tyłu :D

Dziewczyny wydaje mi sie na 90% ze to 5. U mnie ciężęj doliczyć bo dwojki jeszcze nie widac a mały nie da az tam mi tam patrzec ale ostatnio miał lepszy dzien i na 5 mi to wygląda...

U nas dzis ładnie. Mala poszła z babcia do ogródka, a ja musze pranie powiesic. Nic mi sie nie chce. Obiad dla malej zrobiony-pomidorowka, dla nas bede mielone. No i przyjechała do mnie @ ;-) Dobra uciekam

ilona zMichasiem jeszcze w szpitalu kilka dni beda [podobno powazne zapalenie płóc... ur przełożone .... yh

sorki za błedy ale pisze 1 reka a druga aplikuje se inhalacje z soli na katar moze to cos da :/

Pawlis spi 2h16min :o szok

reklama
Hej dziewczyny, ja tak z innej beczki :) W przyszlym roku wybieramy sie na Komunie do chrzesniaczki mojego meza. Mozecie mi powiedziec ile teraz wydaje sie na prezent komunijny dla dziecka i co mozna mu kupic???

Do góry