reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
a no wlaśnie Kasiula co z ta bluzką?

Znam wyniki tych narad czy jak to tam lekarskich i jest to dla mnie zupełnie nie zrozumiałe ale chyba nallezy się tylko cieszyć, bo wspólnie orzekli,ze moje dziekco jest zdrowe:szok:
jakis radiolog sie wypowiadał, porownywali zdjęcia i ponoć w porownaniu do zdjęcia poprzedniego obraz jest prawilowy :confused: dziś jesczez raz antybiotyk. A jutro jesli będzie ładna pogoda możemy iśc na troche na dwór - super, bo miesiac nie bylismy :-)
na potwierdzenie tego wszystkiego sa jakies papiery, protokoly i coś jeszcze do odebrania w szpitalu, wiec nie to, ze tak powiedzieli bym się odczepiła.

a no wlaśnie Kasiula co z ta bluzką?

Znam wyniki tych narad czy jak to tam lekarskich i jest to dla mnie zupełnie nie zrozumiałe ale chyba nallezy się tylko cieszyć, bo wspólnie orzekli,ze moje dziekco jest zdrowe:szok:
jakis radiolog sie wypowiadał, porownywali zdjęcia i ponoć w porownaniu do zdjęcia poprzedniego obraz jest prawilowy :confused: dziś jesczez raz antybiotyk. A jutro jesli będzie ładna pogoda możemy iśc na troche na dwór - super, bo miesiac nie bylismy :-)
na potwierdzenie tego wszystkiego sa jakies papiery, protokoly i coś jeszcze do odebrania w szpitalu, wiec nie to, ze tak powiedzieli bym się odczepiła.
jak kupilam bluzke to pozniej komentarze czytalam ;/ i tam posali ze dluga przesyła ;/ eh

Kikolek - ok lekarze lakarzami, a Twoja intuicja mówi, że dziecko jest zdrowe?? Bo jeżeli tak, to ogromne gratulacje.... a pogoda ma być ładniejsza w weekend... i ciepło

Witamy u nas narazie pogoda paskudna Jasiek przez cały dzień prowadza mnie po domu, jak nie chce iśc to siada i w ryk. Sam puszcza się coraz częściej, ale woli się asekurować.

KASIA STO LAT DLA PAWEŁKA :)))) A biurokracja oj straszne oby się udało szybko załatwić te aparaty.

KIKOLKU skoro tak orzekli to spokojnie na pewno jest już dobrze.

AGA a jak twój tort w kztałcie pupci.

ILONA ja też robie 2 plus tort.

dziewczyny nie przesadzajcie z tymi ciastami jak robicie impreze na malo osob. u mnie byla 3 dzieci i doroslych - byl tort i "kopiec kreta". tortu zostala polowa a kopca kreta 1/4.

Kilolek ogromnie sie ciesze ze Michaś zdrowy hurrrraaaaaaa

U mnie bedzie 15 dorosłych i 4 dzieci (6-10lat) + Majka i jej kuzyna 1,5 roku i robie tak: tort, orzechowiec, mertowiec, galaretka+snieżka i moze jeszcze jablecznik. Do tego paluszki, chrupki, ciasteczka.
Udka juz zrobione, fasolka też, bigos sie robi, wieczorem jeszcze szoguna zrobie. Jutro ugotuje warzywa do sałatki, a w niedziele zrobie gyrosa, mielone z grzybami lub bez, sałatke warzywna i o 16.00 imprezka ;-)
Zaraz sie zabieram do miasta, musze kupić swieczke bo w koncu zapomne i lipa bedzie, kupie też czapeczki dla dzieci , balony, serpentyny, no i jak znajde to obrusy takie typowo urodzinowe. AAA i jeszcze koszulo-body zobacze;-)

Ja ide niebawem po buty.Mam nadzieję,że kupię jakieś foletowe. Czekam za bratem chrzestnym Patryka i wychodzę.Jak kupię to się pochwalę jak nie kupię to sobie do innych butów kwiatuszki fioletowe dokleje :p

reklama
My z Pawlem tez jestesmy po zakupach uffffffff
Pawel pomogl mi nawet wybrac sukienke, mialam go w wozku i z wieszaka wzielam jedna sukienke poszłam z nia i nim do przymierzalni, ledwo sie wcisnelam z tym wozkiem i przymierzylam, zeby zoczczyc czy sie chociaz zapne z tylu. Pawel sie smial ze mnie w glos, nie dosc ze matka goła to jeszcze stoi nad nim na palcach i lustra dookola. Zapielam sie i kupilam jupi!!!!!!!! Bede na roczku synka w sukience w kokardki, ale czad, ale musialam cos kupic na szybkiego i z dzieckiem.

Kupiłam tez swieczke z kubusiem puchadkiem, serpentyny, dokupilam kilka balonow, slomki, koszule dla meza, chcialam obrus ale stwierdzilam ze za duzo bym tego miala

Ciasta na niedziele: tort (samochodzik), tort z cukierni (bezowo-lodowy), orzechowiec chyba no i sernik na zimno z serka homo :)))
Obiad robi maż, ja tylko devolaje
kolacje tez maz, ja tylko salatki ze dwie, jedna z tunczykiem a druga nie wiem jeszcze

w sobote wieczorem jade robic wlosy impreza w niedziele na 14

Kasiula sto latek dla Pawełka i jego mamusi:

images

mediumk8d3635648eb294bc10cd78727.jpg

Do góry