gosiulek73
mama K&K&A
ej Dziewczyny nie szkoda Wam życia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takie widać hobby Cleo
Cleo masz coś do mnie? Problem masz jakiś? Na odcisk ci nadepnęłam? Czy takie tam zwyczajne babskie problemy hormonalne cię dopadły?
Cleo - może nie do mnie ale o mnie. Szczególnej różnicy nie ma. A Ula jak chce sobie pojęczeć że zabiera patelnie to niech sobie jęczy. Nie od dziś się przejmuje wszystkim dookoła Olego. Laski powiedziały co myślą na ten temat, w tym ja.
Znasz pewnie pojęcie i różnice jakie są pomiędzy pośrednim i bezpośrednim. Uwzględnianie (czyli mówienie że sprawy są względne) oraz retoryka ci tu nie pomogą. Twój post był pośrednio adresowany do mnie. Zdanie bezpośrednio kierowane do Uli było również informacją dla mnie oraz innych forumowiczek - mówiło mniej więcej: Ula, od kiedy Passi znowu tu jest twoje zachowanie zmieniło się o 180 stopni pod jej wpływem... takie było znaczenie posta.
Chcesz mnie zdenerwować rób tak dalejna pewno zmierzymy się na docinki i złośliwości - tylko po co?
Chcesz mnie zdenerwować rób tak dalejna pewno zmierzymy się na docinki i złośliwości - tylko po co?