reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

hej
ja juz mam dość tych świąt choć jednoczesnie czuje niedosyt. Chłopaki mega marudni. Kuba w wigilię u mojej mamy urządizł bunt i schowal sie na cąły wieczor w sypialni. Czym śmiertelnie obruszył moja mamę. :eek:w sumie mu się nie dziwię, bo tłok okropny. W dodatku Mikołaj się nie spisał, bo chlopcy ostali 10 bluzek! i male pilkarzyki, ktore oczyiście przerastają zasadami możliwości Michala (norma). Dobrze,z ę cos mnie tknęło i wyjęłam zszafy kilka drobiazgów dla chlopców - po slizgu i malutkiej paczce lego. jakby bylo malo babcia się obrażila, że w pierwszy dzień świąt idziemy do rodziny A. zamiast do niej i nie chciala nam skłądać zyczeń. Wczoraj u teścowej było milo ale z kolei w Michala coś wstapilo i przepłakał pół dnia. W sumie to od rana dzięń byl nieco szalony, bo chlopcy znaleźli pod hoinką wielki zestaw Stacyjkowa i siedzieli nad nim aż do samiusieńkieg wyjścia. Nie chcieli sie ubrać ani zjeść śniadania a i wychodzić nei mieli ochoty. I mimo, ze u dziadków tez były fajne preznty to jednak tęsknili za Stacyjkowem :tak: Michał nie chcial spać ani jeść. No i tak się mordowaliśmy cąly dzień
Dzisiaj siedzimy w domu i odpoczywamy. Po południu mają chrzesni wpaść.
A zapomniałam napisać, ze od męża dostalam perfumy i wodę Naomi Cambel a od teściów (zlożyli się razem z babcią i wujkiem) fajnego robota kuchennego (takiego jak chcialam od dawna)

reklama
Zapomniałam jeszcze o jednej sprawie. Trochę się wkurzyłam wczoraj, bo wszędzie gdzie nie byliśmy alkohol na stole. No i ok, niech jest. Ale kurcze ja nie piję a nikt tego nie potrafił uszanować:wściekła/y: najpierw wmawiali ciążę, a potem wspominali jak to Gosia kiedyś piła, a teraz co jej się stało. W końcu się wkurzyłam i powiedziałam że jestem anonimowym alkoholikiem i nie wolno mi pić:-D:-D:-D I zdałam sobie sprawę jak to faktycznie trudno takim osobom wytrzymać w trzeźwości, wszędzie podtykają człowiekowi procenty pod noc:wściekła/y:

oj, biedna dziunka, zmuszaja ja do picia :-D:-D:-D:-D

u nas swieta ok, glownie z moja siostra, ktora wlasnie pojechala na lotnisko, bo leca do polski, a ja za pol godziny wyjezdzam na to samo lotnisko odebrac nasza mame :-) nie moge sie dczekac, ostatnio byla w zeszlym roku w okresie swiatecznym.

A to się Wam pochwalę...... ;-)
przed chwila zrobiłam test.................. mamy druga kreske!!
termin z kalkulatora -->> 01.09.12 :-)

Witam :-)

Lotka ogromne gratulacje:tak::-)
chyba najlepszy prezent swiąteczny, co nie??;-)

U nas jakoś przeleciały święta:tak: wigilia u znajomych, Kuba bał się panicznie Mikołaja:szok::zawstydzona/y: plakał i nie chciał odbierać prezentów.
Dzisiaj kupilismy mu nowe lozko i juz rozlożone, jaka byla radość, siedzi cały czas w swoim pokoju i leży na lozku:-)
A najbardziej chyba zadowolony z pościeli z Tomka :)
na ciuchcię mowi cały czas fa-fa:-D

reklama
Witam :-)

Lotka ogromne gratulacje:tak::-)
chyba najlepszy prezent swiąteczny, co nie??;-)

U nas jakoś przeleciały święta:tak: wigilia u znajomych, Kuba bał się panicznie Mikołaja:szok::zawstydzona/y: plakał i nie chciał odbierać prezentów.
Dzisiaj kupilismy mu nowe lozko i juz rozlożone, jaka byla radość, siedzi cały czas w swoim pokoju i leży na lozku:-)
A najbardziej chyba zadowolony z pościeli z Tomka :)
na ciuchcię mowi cały czas fa-fa:-D
No jak sie potwierdzi jutro nowymi testami, to super prezent ;-) krecha troche blada, ale JEST.... a ja chyba dzis nie zasne z wrazenia :-)

Do góry