reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

A idźcie mi z takimi linkami!!! ;-)
sie popłakałam z rana :-p

mój mąz ciagle sie tak wzrusza jak wraca z pracy. dzis przyszedl po nocce i Tom na rowne nogi wyskoczyl i wola "jeśt tata!". i tak sie cieszy za kazdym razem, nawet jak tata na dol do sklepu pojdzie :-) coś pięknego :-)

reklama
nie widziałam jeszcze tego linka ale na razie nie otwieram bo pewnie tez beksa bede

Igi też kocha tate nad zycie.jak D wraca z pracy to musi zapukać Igi biegnie i sam otwiera drzwi i skacze jak szalony :-) i krzyczy "tata dajek"

kurde ja zakatarzona i Igi ciagnie sie to i nie mogę zwalczyć

Po filmiku gil do pasa. Tak sie pobeczałam :-D:-D Miętkie są te baby :-D:-D:-D
Ja od razu mam myśli górnych lotów ze niektórzy potrafią tak spontanicznie i bez zahamowań okazywać emocje, uczucia a niektórzy są tak oschli, bezuczuciowi jak kamień :baffled:

Ciekawe co ja dzisiaj zrobie z Marcelem zeby mi chałupki nie rozniósł. Dzisiaj nie wychodzimy na dwór bo wieje na urwanie głowy a do tego pada deszcz i czasami ze śniegiem. Chyba dzisiaj zrobimy jakąś nową prace plastyczną.........

Ostatnia edycja:
obejrzałam...o jezusiu pobeczałam się jak cholera ...piękny filmik a reakcje dzieci no coś pięknego...a ile tatusiów nie wraca....:-(

Dziunka ja z checia bym Was odwiedziła, ale wiesz ...:-(

Kilolek, Etna , Dziunka czego uzywacie do inhalacji??

Wiem , wiem:-( a co do inhalacji - ja używam tylko soli fizjologicznej. Zapalenia oskrzeli itp nie miałyśmy nigdy więc też nie było potrzeby używać czegoś innego.

Ilonka a Ty do tej pory babo nam zdjęć ze ślubu nie pokazałaś:cool2:

No własnie, ja widziałam:-p Ilonka śliczna, a mężul przystojny, no pokazuj, bo masz czym się chwalić!

weszłam lekarz bo ja wiem z 50 lat ...czyta czyta i tekst do mnie "nie wygladasz na 30 lat " ja w szoku że on tak na TY..strzeliłam głupi usmiech...cos tam dalej czyta pyta i potem tekst "no ładna masz figure po urodzeniu dziecka ,bo takie grube czasem przychodzą" zdurniałam bo taki chamowaty jakiś pedziowaty zbok jak dla mnie.powiedziałąm mu że są rózni ludzie i tyle co będe dyskutowac..no i hit

wypełnia papiery jakieś i pyta się na jakiej dzielnicy mieszkam bo musi wpisac ja że Ursus a on pisze URSÓS:szok::-D NO TO MÓWIĘ PANIE DOKTORZE PRZEZ U ZWYKŁE A ON TAK TAK.....:-DI SZYBKO MNIE POŻEGNAŁ ,NAWET NIE BADAŁ ANI NIC:-D

Zbok i cham. Tyle w tym temacie.

za to chłop mi padł:-D:-D,

Chory chłop w domu = masakra:baffled:

dziunka moze dorzucic nogi w nowych butach :-p

Nic nie mów, buty zostały przyjęte ale do reklamacji, bo już w nich chodziłam 15 minut:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do 12 stycznia jestem i bez butów i bez kasy:wściekła/y:

kurde ja zakatarzona i Igi ciagnie sie to i nie mogę zwalczyć

ZDRÓWKA!

Asia to wiecznie o tatę pyta, a jej stały tekst, który rozwala wszystkich na łopatki to "Tatuś moja". :-D

Byliśmy wczoraj na 18-stce, objadłam się za trzech, dziś zdycham od rana, a Joasia zjadła 3 serdelki za jednym posiedzeniem:szok: nie wiem gdzie ona to zmieściła:szok: a wcześniej ze 3 kawałki ciasta:szok:
Ale widać różnice w apetytach dzieci ze względu na podejście rodziców. Mama starszego o miesiąc kuzyna Asi ciągle biadoliła że jej syn nie ma apetytu i nic nie je. Już nie mogłam tego słuchać, zresztą jak wszyscy. Ale ona mu podtykała co 5 minut coś pod nos, biegała za nim jak szalona i dalej twierdziła że nic konkretnego nie je. A jak ma zjeść coś konkretnego jak cały dzień jest na różne sposoby podkarmiany?:baffled: I ciągle z butlą ze słodką herbatą w ręku, która na pewno też w jakiś sposób hamuje apetyt... No ale jej syn więc niech robi jak chce.

cześc dziewczynki, ja tylko daję znak że żyję :))))

Siedzi my u moich rodziców a i tak nie mam czasu na komputer, Alutka zaraz mnie wyśledzi i nie daje nic napisać.

Także pozdrawiam was cieplutko, odezwę się w styczniu.

DZIEWCZYNKI jesteśmy już spakowani, po drodze zajedziemy do teścia i ruszamy w ciemny las i puszcze;-)
wezmę laptopa i może uda mi się tam złapać zasięg choć z telefonem jest problem nawet

Mam niejasne przeczucie , że rok 2012 będzie dla nas przełomowym , szczególnym i niosącym wielkie zmiany w życiu.Mam nadzieję , że same dobre:tak:i tego Wam życzę:tak:

Ja tez ostatnio jestem terroryzowana. Mam wrazenie, ze jestem dziecku potrzebna do oddychania :-( i juz mam serdecznie dośc bo i dzień i noc. Potrzea mi nieco separacji z młodsyzm dzieckiem. Wczoraj poszłam z Kuba do lekarza i do sklepu. I mimo, ze byłam wykończona po nieprzespanej nocy a i Kuba dokazywał to naprawdę odetchnelam przez te 2 godziny.Tylko, ze malo. Chcę więcej!

reklama
tyle piszecie ze nie wiem co mialam odpisac :p

Szampana tez lubie ale niestety w tym roku bezalkoholowy :D cała butelka moja :D
Buty Dziunki świetne podobaja mi sie ja na zime mam kozaki z obcasem za to na wiosne juz sie załamuje bo z wiekszym brzuchem "komicznie" bede wygladała na obcasie :( a latem .... szkoda gadac wrrrr

Kasiula jak miło że wróciłaś do nas bardzo się cieszę, jak pierwsze tygodnie ciąży znosisz, Lotka a Ty jak się czujesz już coś daje vi znać organizm?
zagladam ciagle z pisaniem gorzej bo puki was doczytam to nie wiem co mialam napisac heheehhehe :) czuje sie ok Cycki bola tylko jakby tam było full mleka takie cieżkie :)
A idźcie mi z takimi linkami!!! ;-)
sie popłakałam z rana :-p

mój mąz ciagle sie tak wzrusza jak wraca z pracy. dzis przyszedl po nocce i Tom na rowne nogi wyskoczyl i wola "jeśt tata!". i tak sie cieszy za kazdym razem, nawet jak tata na dol do sklepu pojdzie :-) coś pięknego :-)
u pawełka tak samo :D tata wyjdzie na 5 min a jak wraca radość niesamowita tak samo ze mna :)

Do góry