reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

Wiesz, bo ludzie zamiast w tą niedzielę na tacę wrzucać to wrzucają do skarbonek i chyba tu ich boli;-)

Jestem dopiero co po @, a tu dziwne rzeczy się dzieją, ale niemożliwe że jestem w ciąży. No ale kupie dziś ten test nooooooooooo:-p

reklama
dziunka to widze ze Tobie sie robi dokladnie co +/- tydzien temu mnie. i tez zrobilam test i guzik bo @ nie moglo przeciez prawa byc :-D i objawy ustały jak reka odjal :-D:-D

hej
dziunka też znam przypadki że @ była w ciąży do 3 -4 m-ca
właśnie Lenka mi zasneła z leżaczku :tak: ale długo nie pośpi bo Kuba już kombinuje jak tu hałasu narobić a jak ona nie spała to siedział cichutko i zdjęcia oglądał ,
śniegu już za chwilę nie będzie :-( bo od rana pada deszcze ,no ale 2 dni mieliśmy to chociaż zaliczyliśmy sanki i bałwana :-)

czekaj, czekaj, bo @ jak najbardziej ma prawo być:tak: znam sporo takich przypadków z @ do np. 4, 6 miesiąca ciązy:tak:
Ja tez znam:tak: Juz kiedys pisalam, ze kolezanka dowiedziala sie o ciazy pod koniec 5 miesiąca:tak:
U mnie byloby to niemozliwe bo szybko brzuch mi widać:-D

martolinka super, ze Antek bez placzu dzisiaj został:-)

Aga zdrowka dla Igorka:tak:

A ja mam dzisiaj mega lenia:zawstydzona/y:

Ania to fajnie mieliście, bo moja córka do dziś chyba zastanawia się co za pojazd stoi w pokoju i do czego służy:-D ale ja tam się cieszę, mam nadzieję że do grudnia śniegu nie zobaczę;-)

reklama
Dziunka chyba faktycznie ciśnienie nam tu podnosisz;-)

Ania SM myślałaś już o antykoncepcji? ja wiem , ze myśle wcześnie , ale zastanawiam się , czym by tu się zabezpieczyć po porodzie;-)

Do góry