reklama

Listopad 2009

Wiesz, bo ludzie zamiast w tą niedzielę na tacę wrzucać to wrzucają do skarbonek i chyba tu ich boli;-)

Jestem dopiero co po @, a tu dziwne rzeczy się dzieją, ale niemożliwe że jestem w ciąży. No ale kupie dziś ten test nooooooooooo:-p

reklama
hej
dziunka też znam przypadki że @ była w ciąży do 3 -4 m-ca
właśnie Lenka mi zasneła z leżaczku :tak: ale długo nie pośpi bo Kuba już kombinuje jak tu hałasu narobić a jak ona nie spała to siedział cichutko i zdjęcia oglądał ,
śniegu już za chwilę nie będzie :-( bo od rana pada deszcze ,no ale 2 dni mieliśmy to chociaż zaliczyliśmy sanki i bałwana :-)

czekaj, czekaj, bo @ jak najbardziej ma prawo być:tak: znam sporo takich przypadków z @ do np. 4, 6 miesiąca ciązy:tak:
Ja tez znam:tak: Juz kiedys pisalam, ze kolezanka dowiedziala sie o ciazy pod koniec 5 miesiąca:tak:
U mnie byloby to niemozliwe bo szybko brzuch mi widać:-D

martolinka super, ze Antek bez placzu dzisiaj został:-)

Aga zdrowka dla Igorka:tak:

A ja mam dzisiaj mega lenia:zawstydzona/y:

Ania to fajnie mieliście, bo moja córka do dziś chyba zastanawia się co za pojazd stoi w pokoju i do czego służy:-D ale ja tam się cieszę, mam nadzieję że do grudnia śniegu nie zobaczę;-)

trzymacie sanki w pokoju?? to faktycznie musicie mieć sporo miejsca , no ja zimy i śniegu nie lubię ale wolę to niż lodowisko na chodniku które pewnie będzie wieczorem i prędko nie puści :wściekła/y:

reklama
Dziunka chyba faktycznie ciśnienie nam tu podnosisz;-)

Ania SM myślałaś już o antykoncepcji? ja wiem , ze myśle wcześnie , ale zastanawiam się , czym by tu się zabezpieczyć po porodzie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry