reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

Witajcie,
Antek dziś bez płaczu został w przedszkolu. Cały czas powtarzał , ze "musia przyjdzie" :tak: nie wiem , czy to wychowawcze , ale mały dostaje od nas kinder jajko za dzień pobytu w klubiku:-pcieszy sie na nie i jakoś chyba mu łatwiej
Ula Antek gdy miał 1,5 roku tłukł dzieci i kogo popadnie "za nic" . Na wejściu do piaskownicy potrafił komuś przydzwonić. Naprawde ze 3 msce to trwało zanim tłumaczenie pomogło wiec cierpliowsci!!
Cleo , Dziunka oby nastepna przeprowadzka już tylko do swojego M8;-)

marta uwazaj z tym jajkiem;-) mam w przedszkolu tosie ktora gdy mama po nia przychodzi zawsze dostaje czekoladke (roznej wielkosci), no i zaczely sie problemy z jedzeniem (tu akurat podwieczorka nie chce jesc bo wie ze zaraz dostanie czekoladke)...ale sama popelniam ten wystepek probujac przekonac ignaca zeby usiadl na nakladke;) wiec rozumiem wszystko:-D

reklama
To jest chyba kwestia przyzwyczajenia. Asia po prostu wie, że po żłobku dostanie bułę i soczek i koniec kropka. Musi dostać, bo skoro dostawała tyle razy to dlaczego ma być inaczej? ale chyba z tego powodu nie odmawia sobie podwieczorku hihi :-)

Ja Zuzi zawsze coś kupuje żeby dać jak ją odbieram z przedszkola, tylko ja nie precyzuje nigdy co, czasem jest to jajko czy batonik czasem ciasteczko, kówka, cukiereczek, a czasem np mazaki, kredki lub wycinanki. Zuzia wie tylko że zawsze coś będę dla niej mieć i się cieszy cokolwiek by to nie było

maxweel mam do Ciebie pytanko: jak wygląda teraz Twoja sytuacja ze żłobkiem dla Martusi? Ja co miesiąc potwierdzam i jak na razie przesunęłam sie od sierpnia o 100 miejsc wiec w takim tempie może na wrzesień się wyrobie ;-)

Witajcie

Dziunka probuje wzniecic atmosferę na BB :-D ale ja doczytałam ze to niemozliwe wiec chyba w ciązy nie jest ;-)

Uwaga Oli siedzi w soim pokoiku juz ze 3 minuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bawi sie kolejką z Ikea drewnianą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba ze kupkę robi.........o juz ywchodzi....
edit dalej sie bawi ;p

Ostatnia edycja:
reklama
cześć laseczki :-)

cleo dziunka
gratulacje oby wam się super mieszkało :-)

etna uściskaj Pawełka od e-ciotki kurcze bez sensu że mu się ta skaza przyplątała ale na pewno dacie rade &&&&

moje dziecko się przeziębiło więc mam mega dość niech ta zima przyjdzie i wymrozi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do orkiestry to uważam że jest to ŚWIETNA AKCJA!!! i nie mogę zrozumieć ludzi którzy to tak negują i krzyczą po wolontariuszach powinni zamknąć dziób....

ZDRÓWKA !!!!

Do góry