reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Martolinka - o menopauzę ja się zaczynam podejrzewać, uderzenia gorąca, wściek na wszystkich :-D:-D, trudny czas.....
Maxwell - super dziadki.;-) niewydolności współczuję.
Kikolek - może Twoja mama należy do tych, które nie są wylewne, ;-), jak mówi, że mają czas to ok. ( moja np powiedziała , że nie przyjedzie na występy Hanki, bo daleko itp,,,, , a za jakiś czas zapewne będzie miała pretensje, że ona rzadko ogląda dziewczyny )

reklama
Witajcie

Klikam z lozeczka :) Olinka uspiłam po 14, rozpaliłam w piecach na dole i na gorze i teraz odpoczywam.
Babcia zrobiła dziś pierożki z serem wiejskim i Oli zjadł 6!!! Potem kinder jajko i wtulił się w kocyk i padł w mych ramionach w sekundę.

Ja też się zdrzemnę. Myślę co u MAMY!

ja też cąly czas o niej myślę.

Ula ten serek to jako farsz? sam czy z czymś? zdradź szczegóły

Przykleiłam się klejem do strzałki na klawiaturze :/

Mama kiedy miala jechac do rodziców? Jestem ciekawa co u niej i ciągle o nich myslę, nie zebym ciekawa była co się stało ale przykro mi ze musi się zmagac z problemami takiej wagi!!! Mama przytulam!!!!!!!!!

tiaa :-D:-D ja myślę że wszystkie jesteśmy ciekawe (przecież ciekawość to nic złego)

natomiast z drugiej strony myślę że mama nie mówiąc nam o co chodzi się tak troszkę zabezpieczyła żebyś my morałów nie prawiły etc etc no i dobrze MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO SOBIE PRZEMYŚLI NA SPOKOJNIE U RODZICÓW i za to 3mam kciuki &&

kilolku super że mąż sobie firmę otworzył i że super (tfu tfu tfu co by nie zapeszać) mu idzie a odsiedzeń współczuję :-(

ja jestem koziorożec uparty że ho ho moja mam bliźniak też uparty często się kłóciłyśmy tylko że ja jestem z tych co rękę pierwsi podają :tak::tak: i nie potrafię się długo gniewać bo mnie to zjada od środka a choleryk i raptus jestem straszny...
najśmieszniejsze jest to że wszystkie moje najlepsze koleżanki też bliźniaki :-D a mąż baran ;-)
dziunia 100 LAT DLA JULCI :-):-D IMG_6133.jpg

Aga hehehe ja tez koziorożec a charakter mam oj mam!!!!!!!!! Z mamą sie kloce 100 razy dziiennie, tzn ja sie klocę bo moja mama to taka prawdziwa mamusia, a w gębę nie raz powinna mi dac. Ja tez z takich ze się klocę i zaraz mi przechodzi. Dobrze ze mam w okolo siebie bliskie osoby ktore biora poprawke na moje zachowanie i nie są pamięt,liwe za bardzo. Ja charakter mam cięzki ojjjjjjjjjjj a siedziec cicho nie potrafię co myslę to powiem i basta!!!

Ciekawosc to nic złego? A powiedzenie ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla? ;D

reklama
hej
chyba wszystkie jesteśmy ciekawe co u mamy :tak: ,może się wkrótce odezwie do any to będziemy coś wiedzieć , oby wszystko było dobrze
aga4444 u mnie odwrotnie bo ja bliźniak a mama koziorożec :-) ,ale też się dogadujemy całkiem nieźle ;-) ,zresztą dzwonimy do siebie co drugi dzień a czasem nawet codziennie
no i zgadzam się że mama dobrze zrobiła że nie powiedziała ocb bo wystarczy poczytać wszystkie "dobre rady" jakie dostała jak się poskarżyła hehe :-D
jakaś dzisiaj klapnięta jestem ,Kuba nam się budzi nad ranem i spać nie chce :szok: , zwalam to oczywiście na zęby bo piątki wychodzą etapami i niby ma już wszystkie ale po kawałeczku wychodzą :wściekła/y: , biedne to moje dziecko

Do góry