reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Hej
Ana głowa jak bolała tak boli.Nienawidze bólu głowy !!!!!:wściekła/y::angry::wściekła/y:

Jacku pewnie tak.Nie mam doświadczenia ale wierzę/chcę wierzyć że jeśli jest fundament to dziecko nawet jak sie gdzieś po drodze zagubi-wróci na tę właściwą drogę.

Miłego dnia

reklama
Cześć
Dziś pierwszy raz w tym roku poranna kawka na tarasie.:-)
anawawka no przecież noc krótsza o godzinę, ja też senny ale poszedłem spać po 3.
Wieje nie daj Bóg dziś podpaleń.
Jagodę też głowa boli to pewnie zmiana pogody idzie.

jacku zazdroszczę kawki na tarasie :) u nas dziś zimo strasznie, ale od wczoraj liście wystrzeliły jak szalone.

Anawawka, na starówce dużo ludzi, ale przejść się dało :). tylko na obiad nigdzie nie było miejsca, wylądowaliśmy w pierogerii caritasu na Bednarskiej i chyba Ali nie posłużyły naleśniki bo w nocy nagle się obudziła, zapłakała i zwymiotowała :)
Także miałam nocne atrakcje z praniem włącznie bo poszły 2 pościele (na 2 łóżko też poleciało), materace , łóżko, piżamka ,... ufff...
potem już ok i nic jej nie jest, ale ja mam jeszcze obawy, ze to wirus i ze na wieczór mnie weźmie :/

Ana a co do teatrzku, to teraz chce sie wybrac na "Tygryski" w teatrze Lalka w PKiN.

ja niedawno wstałam ...Ig z D na spacerku i zakupach...kurtka sie mu rozwaliła jak na złośc suwak sie zrabał...a zimno troche..i poszedł w cienszej...chce wiosne już no:angry:

ciekawe co u Dziunki bo sie nie odzywa nic???

jeszcze miesiac i świetujemy 2,5 roczku :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam jeszcze z łóżka:zawstydzona/y::-)

Muszę zaraz wstać i powoli brać się za obiadek:tak:
Moi panowie za 40 minut lądują:-)

Nadrobiłam 3 strony i więcej nie dam rady.

Wyjątkowa WITAJ
:-)

Agrafka a takie normalne trampki, poJulkowe zresztą, ale wcale nieznoszone, nie wiem gdzie się tak uchowały. Chyba w CCC kupione, albo w Deichmannie, teraz nie pamiętam, musiałabym sprawdzić.

Hej, melduję się od siostry A, dzieciaki szaleją na dworze. Wczoraj biegały cały dzień, Asia była czarna jak smoła, a o 20 jak padły tak całą noc gadały przez sen, takie wymęczone:-D

Nie wiem co jeszcze napisać...

Trzymajcie się ciepło :*

Jestem, czytam, ale biegam, bo dziś wyjeżdżamy ... jutro czas kontroli serducha Gośkowego. Trzymajcie kciuki, by żadnych anomalii nie było. Stresa mam , bo i ospa i inne choroby się na Gonię rzuciły przeca, a to trochę osłabia serce, więc ...:baffled: mam nadzieję, że tylko na obawach się skończy.

Dziunka powiedz jak wam poszlo pakowanie? Jak sie z tym wszystkim czujesz?
Mocno Cię przytulam i wierze ze jeszcze wszystko sie ułoży, najwazniejsze ze masz cudowne zdrowe dwie córeczki i kochajacego partnera przy sobie.

Polaa ale to zlecialo, ciekawa jestem sama jak im tam było a Ty pewnie czekasz na zakupki

reklama
Jestem, czytam, ale biegam, bo dziś wyjeżdżamy ... jutro czas kontroli serducha Gośkowego. Trzymajcie kciuki, by żadnych anomalii nie było. Stresa mam , bo i ospa i inne choroby się na Gonię rzuciły przeca, a to trochę osłabia serce, więc ...:baffled: mam nadzieję, że tylko na obawach się skończy.

MOCNO MOCNO TRZYMAM KCIUKI
kciuki.jpg

Do góry