reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Hey! Ja witam się z Gorzowa. Czytałam Was ale nie miałam czasu odpisać. U nas wsio oki tylko szkoda,że pogody brak. Jutro wieczorem wracamy do Wrocka i we wtorek do pracy na 6... Wrrr... Mały śpi od pół godziny a ja siedzę i sączę drinka :))))

Dziunka fajnie, że się odezwałaś, mam nadzieję, że wkrótce już będziesz miała neta do ciągłęj dyspozycji...

Anawawka Ty to masz "wesoło" z kobitkami. Będzie co wspominać hehe...

reklama
Kikolek - jak przeczytałam o Grodzisku to też się zastanawiałam czy to daleko od Was, niezłe mają Święta ci ludzie.
AZA - ja mam pełno podobnych do takich zdarzeń, może nie jednego dnia, ale różne takie rzeczy to u nas norma... a że dopiero zaczęłam opisywać to inna brocha;-):-D:-D:-D

Zając moim przyniósł jajka :-D oczywiście czekoladowe, także czekolady mają powyżej dziurek od nosa. Hanka oczywiście nic normalnego nie zjadła, prócz kruszonki od ciasta. Gonia łupie wszystko, ta tylko słodycze. / tak jest w domu, w przedszkolu zjada prawie wszystko/

michal tylko co chwile dopytuje "moge kuterka?" czyt. cukierka, a ma na mysli czkeoladowe jajeczko ale jak mowie ze nie to nie cisnie tylko za pol godziny przychodzi znowu :-)

Ale tu pustki dziś ;-) pewnie pogoda piękna i wszystkie z domów powychodziły ;-) u nas słonecznie, ale na to moje blokowisko to sie boje wyjsc, caly czas jakies dzieciaki z butelkami biegają, a to bym sie zdenerwowała wrrrrrrr
Miłego popołudnia wszystkim!

Pustki, pustki, Wszystkie świętują;-)

U nas pogoda niestety beznadziejna. pada deszcz co po chwilę:wściekła/y:
Wczoraj było w miarę. Dzisiaj siedzimy w domu:tak:

Zaraz obiad i Kuba idzie spać:-)
a mąż wieczorem juz do pracy:-(

A ja czuję się jak krowa za przeproszeniem:zawstydzona/y:
Nie mam już siły:no:

Witajcie,

wczoraj napadało pół metra śniegu i do dziś dosłownie leży jeszcze miejscami
wink2.gif
wczora rodzinnie bardzo było a dziś jesteśmy w naszą trójeczke- właściwie czwóreczke
wink2.gif

Mamy dziś rocznicę ślubu i planowałam M z tej okazji zrobić dyngusa wodami płodowymi , ale ksieżniczka nie chce widać dokuczać tacie
wink2.gif

Korzystając z pięknego słońca wybraliśmy się na spacer. Z 2 godziny chodzenia - przerwa na małą kawkę - a mi sie chciało jeszcze;-) słoneczne promienie są cudne!!

Ana pisz , pisz kobieto!! Wasze historie są urocze;-)

Kilolek babcia była oburzona , że dziecko wyciąga jej coś z koszyka. Fakt , że Antek tego kabanosa nie powinien był porwać , ale czy dwulatek pojmuje wszystkie swoje powinności i zakazy? Wszystkiego musi się nauczyć. Oczywiscie zwróciłam mu uwagę , ale w duchu śmiałam się do rozpuku :-pBabcia już kabanosa nie chciała więc co upolował to jego ;-)

martolinka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!

My bylismy tylko na obiadku u babci a tak to w domu siedzimy. Pogoda piekna, chwile posiedzielismy na dworku ale wrocilismy, bo kiepsko sie czuje. Cisnienie mi skacze i zastanawiam sie czy do spzitala nie powinnam pojechac. Wstepny rekonesans niestety wypadl blado, bo wszyscykierowcy cos wypili, wiec chyba tylko pogotowie. Pozostaje mi tylko lezec ile wlezie i czekac

reklama
Cze, ja od 8:50 mam teściów... więc czasu mam na lekarstwo.;-)Odezwę się potem.
Martolinka - to wszystkiego dobrego z okazji tej rocznicy;
Kikolek - o matko, leż kochana i trzymam kciukasy byś się przed martolinkę nie wepchnęła.:tak:

Do góry