reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

czas chyba na zyczenia :-)

Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta
z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków,
mokrego dyngusa i ode mnie całusa.

reklama
Ja co prawda zaglądam do Was bardzo rzadko, a jeszcze rzadziej cosik skrobnę :zawstydzona/y: , ale chciałabym Wam i Waszym rodzinom złożyć świąteczne życzenia!
Wesołego Alleluja! Świąt radosnych, spokojnych, spędzonych w gronie rodzinnym. W sercu wiosny, mimo strasznie nie wiosennej pogody za oknami, smacznego jajka, mokrego dyngusa :-)

i jeszcze tak troszkę z żartem
życzę Wam by na Wielkanoc robotę w kuchni odwalił zając,
baranek potem posprzątał stoły,
a Wam zostały SEX i pierdoły ;-)

mamuśki moje kochane Wesołych Świąt :tak:

u mnie święcenie pokarmów jest od 8-15 średnio co 15-30 minut (zależy ile ludzi już stoi) i też trwa to krótko jakieś 10-15min ,ale Kuba średnio był tym dzisiaj zainteresowany , ciągle tylko mówił jaja i jaja :-)
martolinka to teraz się wydało czego Antek w domu nie dostaje :-D:-D:-D:-D a tak na serio to chciałabym tą babcie zobaczyć :tak:
kilolek ja też dzisiaj szukałam koszyka bo mój przepadł ale mama mnie poratowała na szczęście :tak:
teraz siedze sama ,dzieciaki śpią i zastanawiam się co by tu robić ,pooglądałabym jakiś film w tv ale mamy tylko jeden pokój więc nie będe budzić dzieci , pozostaje mi tylko komputer

AniaSim my ciagle na jednym pokoju wiec z tv w czasie spania nie ma problemu

U nas święcenie pokarmu co godzinke, bylo sympatycznie i spokojnie. Pawel cala droge trzymał swój koszyk, a po powrocie w końcu cytuje: "mniam ja koko"
no i wsunął cale jajo az go zatkało, resztę święconki ocaliłam. Dodam ze na sniadanie tez jadl jaja (oczywiście wczorajsze pisanki).

Martolinka ale Antek to jest numer pierwsza klasa :-D

Dziunka teraz ja juz wiem czemu nie moge sie do ciebie dodzwonic

My z Pawłem też
Składamy Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej
images

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas jak na razie tylko czekoladowe zające ze śweconki zjedzone, reszta budzi porządanie ale sie trzyma, nawet czekoladowe jajka (w takim wielkim koszu to wszystko sie zmiescilo :-))

jak bylismy na wakacjach i mieszkalismy w jednym pokoju to nawet o kompie nie bylo mowy trzeba bylo albo spac z nimi albo na dwor wychodzic

To mnie pocieszylyscie :tak: widze w koncu plusy jednego pokoju ;-). U nas chodzi duze akwarium, lampka nocna, tv i dwa laptopy.

Jesli chodzi o slodycze to ja nie wkladam do swieconki, cale szczescie po pewnie swieconka bylaby w kosciele juz zjedzona ;-)

no widzisz , u mnie Kuba ewidentnie się we mnie wdał w tych sprawach hehe :tak: ,za to Lenka dzisiaj spokojnie leżała przy lampce ale zasneła dopiero jak ją zgasiliśmy :tak:
dobrze że mam swoją kuchnię i mogę sobie w niej siedzieć i spokojnie z laptopa korzystać :-)

reklama
Hejo!
To ja mam luksusy ;-), aneks kuchenny z pokojem dziennym czyli naszym.:-D:-D
U nas od 8:30 do 7:30 święcenie, ale ... Gosia w ogóle to miała ochotę kopać nóżkami w ławki. Hanka jedynie jako tako się zachowuje.
A potem w domu to tylko musiałam uważać, by nie fruwały kłaki...:szok:

Do góry