reklama
Ja co prawda zaglądam do Was bardzo rzadko, a jeszcze rzadziej cosik skrobnę
, ale chciałabym Wam i Waszym rodzinom złożyć świąteczne życzenia!
Wesołego Alleluja! Świąt radosnych, spokojnych, spędzonych w gronie rodzinnym. W sercu wiosny, mimo strasznie nie wiosennej pogody za oknami, smacznego jajka, mokrego dyngusa :-)
i jeszcze tak troszkę z żartem
życzę Wam by na Wielkanoc robotę w kuchni odwalił zając,
baranek potem posprzątał stoły,
a Wam zostały SEX i pierdoły ;-)
, ale chciałabym Wam i Waszym rodzinom złożyć świąteczne życzenia!Wesołego Alleluja! Świąt radosnych, spokojnych, spędzonych w gronie rodzinnym. W sercu wiosny, mimo strasznie nie wiosennej pogody za oknami, smacznego jajka, mokrego dyngusa :-)
i jeszcze tak troszkę z żartem
życzę Wam by na Wielkanoc robotę w kuchni odwalił zając,
baranek potem posprzątał stoły,
a Wam zostały SEX i pierdoły ;-)
AniaSm
Fanka BB :)
mamuśki moje kochane Wesołych Świąt 
u mnie święcenie pokarmów jest od 8-15 średnio co 15-30 minut (zależy ile ludzi już stoi) i też trwa to krótko jakieś 10-15min ,ale Kuba średnio był tym dzisiaj zainteresowany , ciągle tylko mówił jaja i jaja :-)
martolinka to teraz się wydało czego Antek w domu nie dostaje

a tak na serio to chciałabym tą babcie zobaczyć 
kilolek ja też dzisiaj szukałam koszyka bo mój przepadł ale mama mnie poratowała na szczęście
teraz siedze sama ,dzieciaki śpią i zastanawiam się co by tu robić ,pooglądałabym jakiś film w tv ale mamy tylko jeden pokój więc nie będe budzić dzieci , pozostaje mi tylko komputer

u mnie święcenie pokarmów jest od 8-15 średnio co 15-30 minut (zależy ile ludzi już stoi) i też trwa to krótko jakieś 10-15min ,ale Kuba średnio był tym dzisiaj zainteresowany , ciągle tylko mówił jaja i jaja :-)
martolinka to teraz się wydało czego Antek w domu nie dostaje

a tak na serio to chciałabym tą babcie zobaczyć 
kilolek ja też dzisiaj szukałam koszyka bo mój przepadł ale mama mnie poratowała na szczęście

teraz siedze sama ,dzieciaki śpią i zastanawiam się co by tu robić ,pooglądałabym jakiś film w tv ale mamy tylko jeden pokój więc nie będe budzić dzieci , pozostaje mi tylko komputer
E
etna36
Gość
AniaSim my ciagle na jednym pokoju wiec z tv w czasie spania nie ma problemu
U nas święcenie pokarmu co godzinke, bylo sympatycznie i spokojnie. Pawel cala droge trzymał swój koszyk, a po powrocie w końcu cytuje: "mniam ja koko" no i wsunął cale jajo az go zatkało, resztę święconki ocaliłam. Dodam ze na sniadanie tez jadl jaja (oczywiście wczorajsze pisanki).
Martolinka ale Antek to jest numer pierwsza klasa
Dziunka teraz ja juz wiem czemu nie moge sie do ciebie dodzwonic
U nas święcenie pokarmu co godzinke, bylo sympatycznie i spokojnie. Pawel cala droge trzymał swój koszyk, a po powrocie w końcu cytuje: "mniam ja koko" no i wsunął cale jajo az go zatkało, resztę święconki ocaliłam. Dodam ze na sniadanie tez jadl jaja (oczywiście wczorajsze pisanki).
Martolinka ale Antek to jest numer pierwsza klasa

Dziunka teraz ja juz wiem czemu nie moge sie do ciebie dodzwonic
My z Pawłem też
Składamy Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej
Składamy Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej
Ostatnio edytowane przez moderatora:
AniaSm
kilolek no u nas zając z czekolady też przetrwał cudem ;-)
etna no my nie przywykliśmy niestety
etna no my nie przywykliśmy niestety
E
etna36
Gość
To mnie pocieszylyscie
widze w koncu plusy jednego pokoju ;-). U nas chodzi duze akwarium, lampka nocna, tv i dwa laptopy.
Jesli chodzi o slodycze to ja nie wkladam do swieconki, cale szczescie po pewnie swieconka bylaby w kosciele juz zjedzona ;-)
widze w koncu plusy jednego pokoju ;-). U nas chodzi duze akwarium, lampka nocna, tv i dwa laptopy.Jesli chodzi o slodycze to ja nie wkladam do swieconki, cale szczescie po pewnie swieconka bylaby w kosciele juz zjedzona ;-)
AniaSm
no widzisz , u mnie Kuba ewidentnie się we mnie wdał w tych sprawach hehe
,za to Lenka dzisiaj spokojnie leżała przy lampce ale zasneła dopiero jak ją zgasiliśmy 
dobrze że mam swoją kuchnię i mogę sobie w niej siedzieć i spokojnie z laptopa korzystać :-)
,za to Lenka dzisiaj spokojnie leżała przy lampce ale zasneła dopiero jak ją zgasiliśmy 
dobrze że mam swoją kuchnię i mogę sobie w niej siedzieć i spokojnie z laptopa korzystać :-)
reklama
Hejo!
To ja mam luksusy ;-), aneks kuchenny z pokojem dziennym czyli naszym.

U nas od 8:30 do 7:30 święcenie, ale ... Gosia w ogóle to miała ochotę kopać nóżkami w ławki. Hanka jedynie jako tako się zachowuje.
A potem w domu to tylko musiałam uważać, by nie fruwały kłaki...
To ja mam luksusy ;-), aneks kuchenny z pokojem dziennym czyli naszym.

U nas od 8:30 do 7:30 święcenie, ale ... Gosia w ogóle to miała ochotę kopać nóżkami w ławki. Hanka jedynie jako tako się zachowuje.
A potem w domu to tylko musiałam uważać, by nie fruwały kłaki...