reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

kilolek a jeszcze przedwczoraj (chyba) "płakałaś", ze nie masz nawet listy na zakupy, posprzatane itp. a dalas radę jak zawsze zresztą;-)
Co do jajek Kuba tez mial radochę jak nie wiem co, najbardziej podobaly sie mu te w koszulkach wlasnie, patrzyl z niedowierzaniem jak koszulka sie kurczy i bil brawo:-D przed spaniem caly czas o tych jajach opowiadał:tak:
zadzwonilam tez do rodzicow na skype a On pierwsze co to jajka pokazywał i o nich opowiadał:-)

agrafka nie denerwuj sie brzuchem, bedzie dobrze:tak:
jeszcze nie czas na nas;-)

Moj wlasnie poszedł spać bo po nocce a w dzien nie spał tylko zajmowal sie Kuba i w kuchni mial robotę:-) chyba przestane całkowicie na Niego narzekać.
Ja pod wieczor jeszcze posprzatalam i moze byc

reklama
hej laseczki :-)

ale dziwnie wróciłam i dom puuusty a jaki bałagan grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angry:

nie bedę się teraz tłukła ze sprzataniem zabawek bo staruche obudzę:-D

ominie mnie pójscie z Igim i koszyczkiem do kościola bo u tesciów bede dopiero po 14 jak korkó nie bedzie.mam nadzieję ze mały spi bo D nie odbiera tel a tesciowa na dyżurze w szpitalu i rano bedzie.

Kilolku to juz majówki rodzą:szok:to przystopuj kochana z ta robota dobrze niech małzonek Cie pilnuję i krzyczy ,,bo się przemeczasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze sie narobisz kochana juz niedługo 2 miechy i zobaczysz :p:p:p

Dziunka witaj,odzywaj sie czesciej :-) jak sie mieszka ??

Ana jak wieczór spia kobitki?

Cześć dziewczynki

Wpadłam życzyć Wam ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT i pozdrowić serdecznie.

Przepraszam za moje zniknięcie ale no właśnie ale :zawstydzona/y:.... tak czasami bywa. Może za jakiś czas będę częsciej zaglądała ale teraz jest jak jest, BB zeszło na dalszy plan.

U nas (oprócz mnie) wszystko w porządku. Oli jest niesamowity, niby taki malutki a rozmawia z nami jak dorosły. Mówi wszystko, prowadzi z nami takie dialogi, ze każdy jest w szoku jaki ma zasób słownictwa. Albo ma odziedziczoną gadanę po męzu albo rok czytania po 1-2h dziennie zrobiło swoje. Jest niesamowity!
Do tego tak pokochał swoj rowerek biegowy PUKY ze jestesmy na dworzu codziennie po 4-5h i ciągle chodzimy na miasto tym rowerkiem. Oli pokonuje bardzo długie trasy, z rowerkiem się nie rozstaje.
No i pociągi!!!! Musiałam schować laptopa bo oglądałby pociągi non stop, zabawy nie było i tylko ślęczenie przed laptopem, teraz jest zupełnie inaczej. Prawie codziennie wieczorem ok 19 wychodzimy na rowerek, wsiadamy do pociągu i jedziemy 2-3 stacje w jedną stronę i wracamy a potem znowu rowerkiem 3km do domku. Wracamy późnym wieczorem.

Zaliczylismy choróbsko takie ze hoho ale wiem ze na forum dzieciaczki tez chorowały. Jakaś plaga padła, w przychodni multum ludzi, z kim nie rozmawiałam to chorował. Gorączka i okropny kaszel. Ja antybiotyk, zeszło mi na oskrzela, tesciowa chyba najgorzej to przeszła biedna, Oli tez chorował ale u niego antybiotyk tylko został wykupiony, co juz miałam dac to poczekałam pod nadzorem lekarza i opłaciło się, obeszło się bez. Więc jestem mega szczęsliwa, ze tak dzielnie to zniósł.
DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW ZDRÓWKA I DLA WSZYSTKICH MAM!!!!!

Dziewczynki podpowiedzcie mi o tych jajkach i koszulkach, ocb?

Dla Wszystkich Dzieciaczków ,Mam i całych Waszych rodzin

Wesołych Świąt Wielkanocnych i udanego Śmingusa Dyngusa..dziewczyny tradycja zanika dajmy dzieciom się wykazać w laniu wodą:-D

Cleo i Igorek :-)

k,NDMyNzEzMTIsNDUwNjUxMDg=,f,glitter438.gif

Cze
Ula - hejo
Cleo - to już ruszasz?
Moje już od 6:20 funkcjonują, także mam "wesoło"... nogi w tyłek mi wchodzą i uszami wychodzą. Ciasto się robi, dżinsy się piorą, jaja schną, bo farby do malowania palcami jakieś wodniste się zrobiły, 3 jajka przy malowaniu pękły , bo spadły:-D:-D:-D:-D:-D Ogólnie dzień jak co dzień.
Pozdrawiam.

Ana jeszcze nie gdzies po 12 ale musialam przekopac net zeby jeden nr znalezc....

Igi podobno megaszczesliwy łobuzuje ,jajka po domu nosi,dziadki oszalały i nawet raz o mame zapytał...do 3 nie mogłam usnąc tak mi brakowało tej dupinki mojej:-D

Cleo - wyobrażam sobie. Ja w sumie tylko jedną noc byłam do tej pory bez swoich i też miałam pietra jak to będzie.
Pogoda taka , że pranie mi nie schnie:szok::szok:, przynajmniej w domu nie ma suszy...

Ana ale powiem Ci że taka odskocznia że sama to brakowało mi tego trochę ...ok biore sie za ogarni.ęcia mieszkania żeby do bałaganu nie wracac ,spakowac graty i wyjeżdzam. Igi już jedzie świecic jajka:-)

pogoda to lepiej nie gadac ,pamietam czasy jak było ciepło i sie laliśmy woda na całego a teraz....no nic mykam ....i jadę na wyżerkę ....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
jeszcze siedze w domu:-Dniedługo jadę mam nadzieję..byłam w sklepie jeszcze ale zimno :sorry2: w święta pewnie na forum nie wejdę...odwyk...:-D

a w ogóle jaka sytuacja dziś dziwna..ide do Biedronki a że obok kościół to ludzie z koszyczkami a po drugiej stronie ulicy bezdomni puszki noga gniotą ...normalnie dwa światy:-:)-(

Do góry