maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cleo, to mykaj do łóżka:-)..a sernik tez bym wszamała;-)
Ana -

Ana -

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ja poprosilam o pomoc cukiernie ;-) i juz upieczony ;-)Kilolek majowe dziecko mówisz;-)kolejka obowiązuje;-)
Anawawka pisuj więcej - poprawa humoru gwarantowana;-)
To co z tym sernikiem kobitki? żadna nie robi?

nie dość że mam zasięg w tel tylko w salonie na kanapie i w kuchni przy blacie to jeszcze mój net nie łapie, ba, nawet sieci wokół nie wykrywa
masakra w domu, młoda mnie pilnuje na każdym kroku!
wszystko ma być tak jak sobie wymyśli, ustali i koniec, kropka, Julia to już w ogóle jest sterroryzowana na maksa przez gówniarkę
i te jej teksty, zwalają z nóg, pyskula mała.
i niech sie to juz wyjaśni i skończy bo żal mi Michasia:-(

mial byc mazurek kajmakowy ale nie wystarczylo mi siily i stanelo na expresowych babeczkach z budyniem. Tak wielkanocnie 
wkurzylam sie, bo tak to nigdy nie powie zbeym cos tam nie robila, wiec mis ie wydaje, ze powinnam, bo on moze mysli ze ja sie opier... i z lenistwa tyle leze a tu nagle zonk, bez uprzedzenia taka burda :-(
hmmm szkoda, ze nie mam takiego miksera do ugniatania ciasta...

Albo tak głupio nadajniki działają.
Chłopy jednak za grosz delikatności nie mają.