reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ja zapisałam marcela do przedszkola u rodziców. tutaj po niedzieli zamierzam sie wybrac do tutejszego i go zapisac o ile to jeszcze mozliwe. Mam nadzieje ze tak bo o ile mi wiadomo to zapisy sa do konca kwietnia a o dostaniu sie do przedszkola nie przemawia kolejnosc ale inne kryteria. Tak czy siak zapisze go a czy sie dostanie to juz inna historia....

reklama
Oj kobiety chłopa Wam trzeba , bo pisać nie macie o czym :cool2:pojechałam , wróciłam i nie urodziłam;-)
natomiast jestem wyczerpana iloscią zadawanych pytań przez Antoniusza.. teraz mały spi i mam nadzieje, ze kot bedzie milczał , bo udusze;-)

Mama daj jakiesfotki Marcela. Na pewno sie bardzo zmienił

A mnie dziś wzięło na sprzątanie, nawet na balkonie trochę omiotnęłam, ale przy Goni i jej pomysłach oraz zapaleniu nie chciałam za długo być. Wykopałam rzucające się w oczy mlecze, bo małe to to, a już ma kwiatki gotowe do rozkwitu.:szok::szok::szok: Fiołki kwitną mi jak szalone, niedługo tulipany do nich dołączą, a ja jeszcze mam zamiar wsadzić jakieś kwiaty w doniczki;-)

Ana poważnie mlecze już są? Trzeba będzie nazbierać w tym roku po raz kolejny kwiatów . bo miodek nam się już skończył:tak:

daj spokój z tym sprzątaniem:tak:

U mnie non stop słonko jak jest i cholery = mlecze rozpleniły się, a kwiatki to miały zawiązane, takie dopiero co wystające z ziemi...
Ja też będę mlecze zbierać , zobaczymy co nam z tego wyjdzie, ale oczywiście nie mam zamiaru na swoim poletku tolerować ich, tylko na wsi. :-D;-)

nie miam pojeci ze z meczy to mozn cos zrobic, jest tego u mnie od groma. Powiedzcie mi ajk to tworczo wykorystac?
ide Michaa do lozka zapakowac, bo marudny niemiosiernie

reklama
Do góry