reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Zbieram same kwiaty z łaki oddalonej od ruchu ulicznego. Takie czyste , świeze i pachnące;-)
Moja babcia X lat robiła ten miodek i wszyscy żyjemy;-)

Mama dopiero poszedł Ci spac? Mój wstał o 16 i zaraz jednak wyjde z nim na dwór , bo ciagnie mnie na plac zabaw:cool2:

Witajcie

Ja poległam na chwilkę bo Oli po 15 zasnął. U mnie cieplutko ale pochmurnie. W koncu na placu zabaw zaczynają się schodzić mamy a i dzieci juz są na tyle duze ze się ze sobą ładnie bawią, a my możemy nawiązać nowe znajomości. Mieszkam na małym osiedlu domków jednorodzinnych, gdzie dzieci przeważnie mają swoje podwórka wiec nowy plac zabaw nie jest oblegany ale im cieplej tym nas więcej.

Chorować skonczylismy ze 2 tygodnie temu a od wczoraj mąż choruje (mam nadzieje ze syzbko mu przejdzie) a i Oli w nocy miał katar spływający do gardła, przez co wiercił sie przez całą noc i chrapał. Ja biedna nie spałam wcale a wcale. Zobaczymy co z tego wyniknie. Niecierpię jak mi Oli choruje :-(

Mielismy się wybrać w week do warszawskiego zoo ale nie wiem co z tego wyniknie?!

Też pierwszy raz w ubiełym roku słyszałam o syropie z mleczy ale ja osobiscie nie tknęłabym tego :zawstydzona/y: chociaz nie wiem dlaczego?! Moja tesciowa robi syrop z młodych szyszek i przyrostów sosem jest przepyszny. Do tego dodaje czasem alkohol i tymianek i podbiał.

Mama witaj!!!

Martolinka miodek z mleczy hihi czego to ludzie nie wymyślą:-)osobiście mnie nie przeraża"proes technologiczny" wyrabiania miodku...bo domyslam się ze zbierasz najlepsze kwiaty :-) ekologiczna mama.

widziałam jak sie wyrabia rózne rzeczy w fabrykach:sorry:Twój miodek bezpieczniejszy niż żarcie w słoikach dla dzieci:-D

wstał Hrabia,duży przyszedł i smignął do Biedry...a mi pozostaje sie pozegnac do jutra...odpalamy KPMM

Martolinka, oby nie!!!;-):-) Mnie jakoś wkurza, jak oglądam czasami na DDTVN ekomamę Reni Jusis..sama nie wiem czemu..:eek:
U nas od południa leje i jest ogólnie pogoda nie do życia..ja mam jakieś nerwy, wkurza mnie wszystko. Marta jakby wyczuwała i od rana jest strasznie absorbująca, jak ni eje lub nie śpi, to kwęka i płacze bez powodu:-:)wściekła/y: Marysi gęba się nie zamyka..a ja przed @, to i dodatkowo się wkurzam (nie mówiąc już o ilości słodyczy, które pochłaniam:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:)..
Cleo - kupiłaś w końcu tą poduchę?:-)
Kilolek, jak ciśnienie?;-)

KPMM?????????? co to?

Martolinka że ja jeszcze nie smakowałam u ciebie tego miodku :no:

Czekam az maz skonczy prace i jedziemy z Pawlem po niego i do spania. Padam dzisiaj na pysk i to nie wiem po czym :eek:.

Anawawka jak tam oczko małej???

Mama a daleko masz do tego przedszkola? Moze tak na dzien dwa go zapisz jak siedzisz w domu co?

Kilolku jak Twoje cisnienie?

reklama
Do góry