reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hej,a co tu takie puchy przy niedzieli?
odsypiacie czy co?
ja sama w domu z dziećmi
mąż pojechał na fuche (w domu jakieś duperelki robi bo teściowej koleżanka pdo wynajem mieszkanie w stolicy szykuje i kilka pierdołek do zrobienia)
ale zawsze pare złoty wpadnie

reklama
ja leze ile sie da. Mam spore problemy z oddychaniem, nieco lepiej jest jak leże. Dzieci juz doprowadzaja mnie do szału

edit:
oglądamy właśnie madagaskar 3, oj cieniutki

Ostatnia edycja:
Witam

Kilolek zdrówka Kochana :tak:

Etna dla Pawelka również :tak:

Ach te chorobska.

U nas zima na całego :-)jak ja uwielbiam taka pogodę. Kuba idzie jutro do przedszkola. Dwa dni był z nami. Napisaliśmy pani kilka słów po polsku, żeby wiedziała w razie czego :) a Kuba uczył się dzisiaj angielskich słów :) no ale najlepiej nauczy się w przedszkolu. Damy rade. Ja się oczywiście denerwuje jak głupia ale to było pewne.

Witajcie,
to był chyba najbardziej leniwy weekend w naszej historii . Nie chciało nam sie nigdzie ruszać i tak krążyliśmy po Sopocie a zwłaszcza w okolicy Łysej Góry z sankami , nartami i jabłuszkami, czyli zjazd na byle czym;-):tak:
Dziś DZień Babci i Dziadka w przedszkolu. Ciekawe jak mały wypadnie.
Polaa powodzenia:tak:

po raz 10001 oglądaliśmy w sobotę Uwierz w ducha . Pomyślałam sobie jaki to stary film już jest- Swayzie nie żyje , Moore ponaciągana ..

Witajcie

W pracy, nareszcie!!! :-D Trochę odpoczynku :tak:

U mnie weekend jak zwykle zapracowany, w piątek po pracy od 18 porządki w domu, żeby w weekend nie sprzątać a i tak krzątałam się po domu całe dnie i ciągle coś porządkowałam a bałagan jak był tak jest. Muszę koniecznie zbierać na remont kuchni bo tylko wtedy będę mogła miec zmywarkę, garów u mnie ciągle tyle, że a to mąz zmywa pełen zlew, a to mame poproszę a i ja ciagle cos zmywamy, mam już dość! Kuchnia przerabia jedzenie cały dzien i garów zbiera się tyle, że chyba zaczniemy w plastikach jeść.

Weeekend zleciał nie wiadomo kiedy a ja nawet nie zdązyłam nic w TV obejrzeć.:-(

Kilolek kiedy robicie badania?
Z tego co zaobserwowałam jakiś cholerny wirus panuje juz od grudnia, że wszyscy kaszlą. Koleżanka w pracy kasłała ponad 4 tygodnie i nie poszła do lekarza, a jak poszła lekarz dał jej antybiotyk, ktorego nie wzięła. Kaslała masarycznie i wiecie co...przeszło jej! Ja po tygodniu kaszlu poleciałam po antybiotyk bo dośc już miałam. W moim kręgu zapalenie oskrzeli panowało/panuje. W pracy kilka osob na zwolnieniu z dwóch pokoi i tez zapalenie oskrzeli. Zime mamy a nic a nic nie odpuszczają choroby.
Kilolek skąd krzusiec lekarz Wam odkrył? Jakies nietypowe objawy macie?

Wszystkim zyczę zdrówka!

Ula Kuba miał badania w sobote ale na wyniki czeka się 2 tygodnie.
Krztusiec ma dosyć charakterystyczny kaszel - jak pianie koguta. Oni raczej szczekają a poza tym ma mnóstwo typowych dla wszystkiego objawów tyle, ze występuja na raz. Krztusiec – Wikipedia, wolna encyklopedia
to nie lekarz na to wpadł to ja zgłosiłam, ze mieliśmy kontakt z krztuścem w fazie wykluwania.

reklama
Do góry