reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie,
wczoraj przespałam się z innym facetem... poważnie

M wczoraj zgolił wąsy i brodę i aż go nie poznałam. Nigdy go takiego nie wiedziałam . mmm:cool2:
Antek jak zobaczył tatę dziś rano to się popłakał. NIby ten pan mówił jak tata , ale przecież tak nie wyglądal;;-)
:-D:-D:-D
musisz nam pokazać :tak:

ja zdycham.
Zuza mi się nie podoba z tym chlustaniem i w dodatku siuśki strasznie intensywnie śmierdzą. Normalnie pojechałabym z nia na SOR ale boje sie ze beda ja chcieli zostawic na badania a mnie takiej chorej nie wpuszcza. Musze sie dzisiaj wykurowac ile sie da, bede ja moze przez rurke dopajac i jutro rano pojde z nia do lekarza i najwyzej A. jutro zwolni sie z pracy, weźmie butle pod pache i trudno, pojedzie do szpitala, a moze uda mi się doprowadzic do jakotakiej kultury.

reklama
ano, ze wszystkimi. Jeszcze Michał z Zuzią to tak chorują po troszku a my z Kubą to ciągiem od polowy września. Też trudno się dziwić maluchom, ze chorują jak w takiej wylęgarni choróbsk siedzą.

Dzisiaj mam księdza po kolędzie, zdecydowanie nie w czas. Sprzątam od rana ale co coś ogarnę to opadam z sił a za moment już bałagan w tym miejscu :dry:

Witam!

martolinka cóż za wyznanie :-D ale pamiętam, że jak mój tata zgolił wąsy to wcale mi sie nie podobał i zabroniłam mu te wąsy golić i tak nie goli już ze 25 lat :-D ale brody nigdy nie miał

kilolku biedni jesteście z tymi choróbskami :-( dużo dużo zdrówka, a bałaganem się nie przejmuj! jak fajny ksiądz to zrozumie , jak jakiś dureń (za przeproszeniem) to jego problem, a nie Twój ;-)

Ania oby Lenie faza na mamę minęła :-)powiem Ci, że u nas to Martyna bardzo bardzo długo tylko miała fazę na mnie :-(cholernie męczące to było, bo nawet do wc iść nie mogłam :-(teraz za to ma fazę na tatusia i dzięki Bogu :-D

agrafka widzę, że i u Was nie fajnie :-(zdrowiejcie szybko!

A ja jakaś niedospana chodzę :-(normalnie ciągle mi się chce spać i dziś miałam fazę na śledzie! gdyby nie pewne sytuacje to bym ciąże podejrzewała :szok:ale raczej mało prawdopodobne! (mam nadzieję)

Mnie dziś o 2 w nocy obudziła straszna ochota na sushi ale myślałam, ze oszaleję. Musiało mi się chyba coś przyśnić

Kilolek :-) bardzo lubię sushi.

Przed świętami, po całym tygodniu pracy, w piątek wybrałam się sama na zakupy do Arkadii do sklepu home&you. Z dwoma siatami wyprzedażowymi zawlokłam się do restauracji na sushi. Jadłam, czytałam książkę w odosobnieniu, popijałam zieloną herbatę mmmm było mi tak dobrze, że zlądowałam do domu baaardzo późno. Relaks zafundowałam sobie idealny.

Kilka dni temu byłam z koleżanką w kinie i też zaliczyłyśmy sushi w Złotych Tarasach :-)

i ciągnie sie te sushi za mną do tej pory, knajpki mnie kuszą. Mamy wszystko na sushi w domku, wczoraj mąż tuńczyka kupił, mamy krewetki i tylko czekamy na moment, kiedy Oli w miarę wczesnie pójdzie spać i sie będziemy delektować. Narazie ja padam razem z małym i chyba szybciej do restauracji sie wybierzemy w weekend niż sami zrobimy.

muszę i ja się naumieć, bo knajpę co prawda mam 300 metrów do domu ale idzie zbankrutować. Poza tym mój nie lubi a sama przeciez lazic nie bede, zamawiac na jedna osobe tez głupio

reklama
Wy tu tak wykwintnie a ja na obiad wyciągnęłam zamrożony bigos... takiego mam dziś lenia;-)
my nigdy sami sushi nie robiliśmy a przymierzamy się już kolejny raz.. zawsze z knajpki łatwiej zamówić

Do góry