reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ja sie nudze :-D
Macior śpi, Tom oglada baje... zyc nie umierac, zeby tak jeszcze pospac rano dluzej niz do 5 ;-)

reklama
Powiem szczerze że współczuję. Sama na własnej skórze poczułam co to jest wczesne wstawanie dziecka jak był u nas mój brat. Mama musiała męczyć się z Maćkiem i Matim bo jak byli mali to wstawali o 5 a teraz to samo ma z Miłkiem. Moje dziewczyny śpią długo choć i to ma swoje wady. Nie ma szans na szybkie poranne wyjście:baffled:

Dzieki, dla mnie to szczeg masakra, bo ja zawsze nocny marek byłam. nie usne razem z nim, chocbym nie wiem jak padała. Tom spi dluzej, a ja sie łudze, ze Maciorkowi sie jeszcze odmieni... :-)
Dzis Maci padl w dzien na 3h, a ja przysypiałam(migrena mnie dzis dorwala)... no wiec drzemałam lezac na brzuchu, a Tom siedzial na moich nogach i ogladał bajke :-D

:-) Pamiętam że jak zaszłam z Asią w ciążę to byłam do niczego, wracałam z pracy i prosto kierowałam się na łóżko. Biedna Julia musiała sobie sama radzić do czasu powrotu taty z pracy. Szkoda że nie mozna się wyspać na zapas bo do dziś chyba nie musiałabym spać:-D

u mnie Igi "odkurza" odkurzaczem tym do supełkow koc:-Dtakim malutkim...nic sie nie da ukryć przed nim no nic:-Dciekawe kiedy zachce sie mu spać bo chyba nie prędko pójdzie...chyba że baterie wysiądą:-D

Tomi oglada "Tom i Jerry"... no i jest "jeszcze jedna, ostatnia" "druga ostatnia" itp... tez nie widze, zeby szybko poszedl ;-)

To ja Wam powiem że Marcel padł po 16 ............. mówie sobie aaaaaaaa dam mu z godzinkę na drzemkę ale się okazało że i ja padłam :-D Z tym że ja wstałam a młody śpi w tych ciuchach już na noc :tak::-) Jeden plus ze powinien być rano wyspany :-D:-D

Nie obudzi Ci się? Asia jak się zdarzy tak paść a my jej nie możemy dobudzić to i tak wstanie ok 21. I wtedy bujamy się z nią do 24:baffled: na szczęście, odpukać, dawno tak nie było.

Moich jeszcze nie ma. Młoda od godziny uprawia histerię bo nie chce się ubrać. A zdenerwowany, uciekł im autobus, następny dopiero 21:16, zanim wrócą do domu i młoda zaśnie to będzie koło 22.30-23.00. Nie wiem jak ona rano wstanie:baffled::crazy:

reklama
Dziunka no to macie ostatnio przeboje z Asią ..........

Co do Marcela to nigdy mi jeszcze nie zasnął tak wcześnie na noc ....... Ale z niego śpioch. 12-14 godz. to norma.
On chodzi zazwyczaj po 18 spać a o 7 ledwo go dobudzam....... także myśle ze i teraz jest w stanie pociągnąć do rana, a przynajmniej sam wyskoczy z łózka wypoczęty.

Do góry