reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Witajcie,

Kuba w przedszkolu a Wojtek chory. Za dwie godziny mamy wizytę u lekarza. Gorączka w nocy 40stopni. Kaszel ma juz kilka dni a ja chyba to zlekcewazylam. Myślałam, ze przejdzie. Mam nadzieje, że zwykle przeziębienie. Straszne sie męczy

anadri witam ;-)
martolinka ja nie mam pojęcia czy ból gardła jest przeciwskazaniem.

reklama
Przechadzałyśmy sie dziś z Alą po molo w towarzystwie pana Gołoty i paparazzi:-p:-D
teraz zajadam łazanki a mała śpi

Dziunka , POlaa zdrówka dla dziecu:tak:

martolinka to może na "pudelku" tudzież innym portalu plotkarskim będą Wasze zdjęcia :-p

Jak mija Wam dzień? ja do około 11 byłam w pracy :-D a później prace domowe. obiad się gotuje, czekam na męża i jedziemy do przedszkola, bo mamy dziś jakieś zajęcia integracyjne dla dzieci i rodziców :-D ciekawe co tam panie wymyśliły :-D a później śmigam na zumbę! normalnie się od niej uzależniłam :-D dziś kończy mi się karnet, a następny kupuję już na 8 wejść :-D
Pozdrowionka :*

kurcze nie jestm fanką biegów narciarskich , ale dzisiejszy finał chciałam zobaczyć.
Szkoda mi tej Justyny. Tyle pracy , marzeń, planów a tu upadek i "po ptakach"

kurde ogladalam biegi polfinałowe i poszłam Igiemu obiad robić placki zjabłkiem hrabia sobie zazyczył...a Wy o tym upadku szkoda...

ale sprinty to nie ulubiona konkurencja Kowalczyk ona lubi długie dystanse.MS dopiero sie zaczeły ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe niexle. Wziąłaby więcej jakby mu się kamerzysci pod nogami nie plątali

Przechadzałyśmy sie dziś z Alą po molo w towarzystwie pana Gołoty i paparazzi:-p:-D
teraz zajadam łazanki a mała śpi

Dziunka , POlaa zdrówka dla dziecu:tak:
no to czekamy na fotki w mediach! W coraz lepszym towarzystwie można Cię oglądać ;-)

Kilolku zobacz co znalazłam :D to chyba w Hiszpanii i to był milionowy klient,a u NAs był konkurs na jakieś hasło coś takiego ...ale ale...nasz rodak przebił tego z Saturna ,jak zrobia montaz pokażą lepiej wszystko ale fajnie się to oglada:-)

ALL YOU CAN SCHLEPP | Das Finale | SATURN - YouTube

ciekawe ile by BOlt wyniósł w te 150 s :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej :-)

A zabrał Asię do swojej siostry a ja wzięłam się za szydełkowanie. Teraz mała przerwa na herbatkę bo zimno mi się zrobiło ;-)

Co porabiacie laleczki?

Do góry