Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja, ja! ;-)Ciekawa jestem, ktora z Was mnie jeszcze pamieta? :-)
ja, ja!!Ciekawa jestem, ktora z Was mnie jeszcze pamieta? :-)
a wiesz, ze nie?! oj baaardzo długo tu bylo super spokojnie i grzecznie i jakos nikt nikomu nie wadzilCzesc dziewczynywpadam a tu jak zawsze jakas mniejsza lub wieksza afrea
Piszcie co u was slychac)) jak listopadowe trzylatki sie maja ?
:-) no ale jak widać do czasu ;-)
A nie chcę by moje słowa były źle odebrane, tzn. by można je było w dwojaki sposób zrozumieć. 

AmenUla uważam że tym razem to przegięłaś, ja osobiście składam na ciebie skargę
Nie będę cytować twojego posta pożegnalnego, sama wiesz najlepiej co tam napisałaś, więc ja Cię bardzo proszę przeczytaj go sobie jeszcze raz i odejdź. Jest tyle innych miejsc gdzie możesz pisać, czemu piszesz z osobami których nawet nie lubisz, tylko większością gardzisz. Ciekawa jestem kto teraz odpanie w twoim następnym poście pożegnalnym.
Nie strasz Cleo że nie ma bratniej duszy, że jest sama, że w pracy się jej nie układa, uważaj dziewczyno życie często oddaje i to ze zdwojona silą. Szanuj tych których masz dookoła siebie, nic w życiu nie trwa wiecznie. Jak kiedyś życie Cię żyć nauczy to odezwij się do nas. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak nasze 'szczęście" rodzinne, małżeńskie, rodzicielskie, przyjacielskie bądź zawodowe jest kruche, jednego dnia masz wszystko a drugiego nic. Dziewczyno moim skromnym zdaniem brakuje Ci pokory, pokory i jeszcze raz pokory do życia. Nie życzę Ci źle, ale właśnie dlatego to napisałam, może chociaż troszkę z moich słów dojdzie do Ciebie, że chociaż trochę się zastanowisz nad sobą.
CLEO pewnie że nie jesteś sama, masz męża przy sobie, wspaniałego synka i aniołka w niebie. No i oczywiście w każdej pracy coś jest, nigdzie nie jest idealnie, a Ty masz na pierwszym miejscu synka i jego zdrowie a nie pracę i tak trzymaj!