reklama
Powiem szczerze że współczuję. Sama na własnej skórze poczułam co to jest wczesne wstawanie dziecka jak był u nas mój brat. Mama musiała męczyć się z Maćkiem i Matim bo jak byli mali to wstawali o 5 a teraz to samo ma z Miłkiem. Moje dziewczyny śpią długo choć i to ma swoje wady. Nie ma szans na szybkie poranne wyjście

Dzieki, dla mnie to szczeg masakra, bo ja zawsze nocny marek byłam. nie usne razem z nim, chocbym nie wiem jak padała. Tom spi dluzej, a ja sie łudze, ze Maciorkowi sie jeszcze odmieni... :-)
Dzis Maci padl w dzien na 3h, a ja przysypiałam(migrena mnie dzis dorwala)... no wiec drzemałam lezac na brzuchu, a Tom siedzial na moich nogach i ogladał bajke
Dzis Maci padl w dzien na 3h, a ja przysypiałam(migrena mnie dzis dorwala)... no wiec drzemałam lezac na brzuchu, a Tom siedzial na moich nogach i ogladał bajke

:-) Pamiętam że jak zaszłam z Asią w ciążę to byłam do niczego, wracałam z pracy i prosto kierowałam się na łóżko. Biedna Julia musiała sobie sama radzić do czasu powrotu taty z pracy. Szkoda że nie mozna się wyspać na zapas bo do dziś chyba nie musiałabym spać

C
Cleo1981
Gość
u mnie Igi "odkurza" odkurzaczem tym do supełkow koc
takim malutkim...nic sie nie da ukryć przed nim no nic
ciekawe kiedy zachce sie mu spać bo chyba nie prędko pójdzie...chyba że baterie wysiądą
takim malutkim...nic sie nie da ukryć przed nim no nic
ciekawe kiedy zachce sie mu spać bo chyba nie prędko pójdzie...chyba że baterie wysiądą
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
To ja Wam powiem że Marcel padł po 16 ............. mówie sobie aaaaaaaa dam mu z godzinkę na drzemkę ale się okazało że i ja padłam
Z tym że ja wstałam a młody śpi w tych ciuchach już na noc
:-) Jeden plus ze powinien być rano wyspany 

Z tym że ja wstałam a młody śpi w tych ciuchach już na noc
:-) Jeden plus ze powinien być rano wyspany 

Nie obudzi Ci się? Asia jak się zdarzy tak paść a my jej nie możemy dobudzić to i tak wstanie ok 21. I wtedy bujamy się z nią do 24
na szczęście, odpukać, dawno tak nie było.
Moich jeszcze nie ma. Młoda od godziny uprawia histerię bo nie chce się ubrać. A zdenerwowany, uciekł im autobus, następny dopiero 21:16, zanim wrócą do domu i młoda zaśnie to będzie koło 22.30-23.00. Nie wiem jak ona rano wstanie

na szczęście, odpukać, dawno tak nie było.Moich jeszcze nie ma. Młoda od godziny uprawia histerię bo nie chce się ubrać. A zdenerwowany, uciekł im autobus, następny dopiero 21:16, zanim wrócą do domu i młoda zaśnie to będzie koło 22.30-23.00. Nie wiem jak ona rano wstanie

reklama
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Dziunka no to macie ostatnio przeboje z Asią ..........
Co do Marcela to nigdy mi jeszcze nie zasnął tak wcześnie na noc ....... Ale z niego śpioch. 12-14 godz. to norma.
On chodzi zazwyczaj po 18 spać a o 7 ledwo go dobudzam....... także myśle ze i teraz jest w stanie pociągnąć do rana, a przynajmniej sam wyskoczy z łózka wypoczęty.
Co do Marcela to nigdy mi jeszcze nie zasnął tak wcześnie na noc ....... Ale z niego śpioch. 12-14 godz. to norma.
On chodzi zazwyczaj po 18 spać a o 7 ledwo go dobudzam....... także myśle ze i teraz jest w stanie pociągnąć do rana, a przynajmniej sam wyskoczy z łózka wypoczęty.