reklama

Listopad 2010

Jestem Kochane!

Ale noc, zasnęlam przed 5 i tak jak Aduska sądziła odsypiam....
Anbar wiem o tej nospie, ale te bóle były drugi dzień, a zmiana ozycji, kąpiel (niestety nie wiedziałam ile ma trwać - była krotsza) nie pomagała. Niesamowite uczucie, leżysz i czekasz, boli jak niewiem i czujesz jakby parcie i jakby dziecko chciało sie wydostać. Ba oddychanie z początku mi nie pomagało, a jak zaczęłam biegać do wc to już wogóle. A wysikałam się z wszystkie 8mcy chyba. Gadałam jak głupia do brzucha, że wiem, że czas na pranie ii akowanie i obiecywalam chyba wszystko.....

Bardzo wzruszyłam się czytając dzisiejsze wasze posty, dziękuję Kochane za miłe slowa i troskę.

Najgorsze, że nic wczoraj nie robiłam..... Tyle, że nie leżalam, pewnie to ćwiczeniowe ale jak wzięła mnie biegunka to zwątpiłam... Człowiek jak nie wie to panikuje, a co to będzie przy porodzie... A mąż 1800km stąd i tylko kontakt telefoniczny.....

Idę spać bo padam, w dodatku bolą mnie potężnie kolana i biodra

reklama
Trusia No to dobrze , Ze tak się skończyło :) Odeśpij sobie teraz.
Ja tak marze o takich skurczach i innych dolegliwościach co opisywałaś :) Juz normalnie nie mogę się doczekać.. Lekarz powiedział, że spacerki przytulanki jak najbardziej wskazane bo w końcu ile można w ciąży chodzić :) I szyjka krótkawa.. A tu cisza , ale nie spocznę dopóki maleństwa nie wykurzę :)

Witam dziewczynki :)
Lenna gratuluję serdecznie podwójnego szczęścia :) Trzymaj się teraz dzielnie szybkiego powrotu do formy i obyś jak najszybciej wyszła z maluszkami do domciu :)
Trusia wypoczywaj i nie dawaj się. Stres jest najgorszy, a Ty masz jeszcze sporo czasu.
No pięknie to listopad zaczął się jednak w październiku. Ale mimo wszystko dziewczyny grzecznie czekajcie na swój czas :)

A moje kochanie wyjechało na 4 dni szkolenia i zostałyśmy same z chorą Małgosią buuu.... aż mi głupio i smutno.... ale co tam damy radę.
na razie znikam bo zaraz rodzice na kawkę wpadną.
Pozdrawiam serdecznie milutkiej niedzieli papa

Witam sie niedzielnie :)

Trusia ale sie musialam nameczyc, wspolczuje. Oby nastepne takie skurcze pojawily sie dopiero po 36 tyg. A najlepiej po 38:) teraz odsypiaj kochana.

Ja dzis w nocy tez miala skurcze, ale takie lekkie i juz nawet nie zwracam uwagi na nie. Bo bym oszalala chyba :p

Milego dnia dziewczynki :)

Trusiu, bardzo się cieszę, że jeszcze nie pora na Was, poczekajcie troszkę. Śpij sobie teraz słodko i odpoczywaj, bo teraz oboje tego najbardziej potrzebujecie. Odpręż się i pomyśl o czymś przyjemnym, wynika z tego że był to tylko trening,

Dziewczyny dałam plamę, otóż L4 powinnam mieć od 6 a powiedziałam lekarzowi że od 7 i tak mi wypisał. Co ja mam teraz zrobić?
weź to co wypisał i niech poprawi na tym samym druku i podbije pieczątką.
ja miałam to samo ,tylko że sie pomylił przy wypisywaniu i wypisał zwolnienie od 7.10-4.10 :)
ważny jest ten druk który idzie do Twojej księgowosci i na tym robi korekte.

reklama
hej hej, alez piekna niedziela! Zaraz wybywam na spacer
a tymczasem

Trusia, nie strasz. Dogadaj się jakos z maleństwem, co takie niecierpliwe? ;-)
Ze mną w zasadzie podobnie. Jak trochę połażę, to mnie boli chyba szyjka, takie dziwne ciągnące uczucie, ale dzis i tak ide do parku..
rano byłam z koleżanką i jej synkiem na żółwiku Sammym, cóż trzeba się przygotowywać ;)

A co do stacji parowej, wybraliśmy wczoraj taką ROWENTA DW 8010 Pro Master jeszcze tylko zamowić muszę. Poczytawszy fora doszlam do wniosku, że przy malutkiej bardzo się takie urządzenie przyda

pozdrowionka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry