Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście, ja biorę ręcznik, mydełko, nie zaszkodzi, ewentualnie może sie nie przydać.ja od poniedziałku już będę donoszona ;-)
a propo szpitala, na mojej kartce "co zabrać" nie ma ręcznika do kapielli dla dzidziusia, ani żadnych kosmetyków. czy wy bierzecie?
słyszałam, ze w niektórych szpitalach nie myje się teraz dzieci tylko zostawia w mazi jak najdłużej.
Anbar a może urwis chce zrobić wszystkim niespodziankę i właśnie w te dni wyjdzie gdzie nikogo nie będzie![]()
Anbar - a może spróbuj wziąć progeniturę na sposób - zamiast mu mówić, że eksmisja i ma się zwijać, mów, że teraz to mu absolutnie nie wolno, teraz ma siedzieć i czekać.
Nawet torby nie będzie komu zanieść.
. Ja jak tylko mam jakiś skurczyk to od razu patrzę na zegarek o której był i czy się powtórzy i zaraz nachodzą mnei myśli , ze to może już he he. I łapie mnie taki straszek a jednocześnie podniecenie. Ale zobaczymy jak będzie jak się na dobre rozkręci.
z tym rozklejaniem to moj T. mnie tez wczoraj zalatwil, wrocil do domu i mowi ze jechal za dostawca pizzy i zebysmy pizze zamowili, a ja w ryk - ze caly dzien sama w domu siedze, obiad ugotowany a on chce pizze zamawiac
ale tlumaczyl sie ze mysla ze bedzie musial kapuste 3 dzien z rzedu jesc 
chyba sie przerobilam wczoraj.. no i dzisiaj jest plan lezec i nic nie robic :-) czekam tylko na opony zimowe, bo moze dzisiaj przyjda