Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
anbar wow 40 tydzień"dokonałaś prawdziwego cudu.."
a drugi suwaczek już zakończony, i co ? Mały chyba przespał datę.
A ja umyłam już te swoje okna. Jedne balkonowe i trzy normalne takie podwójne i nic. Więcej okien nie mam
I ja mam nie jedno, a pięć typu balkonowego... I na drabinkę też wchodziłam góra - dół, żeby je na górze porządnie wyczyścić, żeby smug nie było. Właśnie zaczęłam się zastanawiać czy nie zakupać do sąsiadów z propozycją nieodpłatnej sąsiedzkiej pomocy... ;-)
pobawily sie z nia troche, i rozpisaly na kartce A4 wszystko o szczepieniach, jakie sa podstawowe, jakie moga byc dodatkowe i wszystkie koszta. Mysle ze to bylo dosc przydatne jak ktos nie jest w temacie. No i zapisala tez pani doktor na kartce rozne nazwy lekow na niemowlakowe dolegliwosci, gdyby sie cos dzialo to zeby jechac do apteki i od reki kupic, a nie ciągać dziecko do przychodni, bo krostki np. na policzkach są. Tak wiec mysle ze ja zdecyduje sie tez na taka wizyte.musisz w ustawieniach profilowych dodać te fotkę jako swój avatarDziewczyny dlaczego nie widać mojej fotki; wstawiłam ją w profilu?