agatakat
Fanka BB :)
no kurde ale jeden telefon moze czlowieka rozwalic 

dzwonili z przychodni ze mam przepisane antybiotyki, tylko cholera wie na co, koles przy tel nie byl wytrenowany medycznie tylko sie pytal gdzie ta recepte chce odebrac czy w przychodni czy w aptece od razu leki...
no ale kurcze mowil ze niby z wymazu cos nie tak wyszlo, ale ja wymaz mialam robiony 2 tygodnie temu!! to chyba nie jest moj wymaz
pozatym mi od razu mowili w szpitalu ze wszystko ok
jutro o 3 ma lekarz zadzwonic i powiedziec o co chodzi bo juz go nie bylo w przychodni, no ale mnie wkurzyli, bo jesli to moj wynik to szybko sie skapneli!! a pozatym co ja sobie wylecze w 4 dni... nie mowiac o tym ze moge urodzic dzisiaj

dzwonili z przychodni ze mam przepisane antybiotyki, tylko cholera wie na co, koles przy tel nie byl wytrenowany medycznie tylko sie pytal gdzie ta recepte chce odebrac czy w przychodni czy w aptece od razu leki...
no ale kurcze mowil ze niby z wymazu cos nie tak wyszlo, ale ja wymaz mialam robiony 2 tygodnie temu!! to chyba nie jest moj wymaz
pozatym mi od razu mowili w szpitalu ze wszystko okjutro o 3 ma lekarz zadzwonic i powiedziec o co chodzi bo juz go nie bylo w przychodni, no ale mnie wkurzyli, bo jesli to moj wynik to szybko sie skapneli!! a pozatym co ja sobie wylecze w 4 dni... nie mowiac o tym ze moge urodzic dzisiaj

. Nie kumam tego, moja ginka już mi powiedziała, ze dostanę L4 9.11 bez żadnych problemów, bo czemu by nie. Termin mam na 9 i do tego czasu mam L4, ale to że jest ten szacunkowy termin i jak się w nim nei urodzi to nie ma to przecierz nic wspólnego żeby przedłużyć zwolnienie.