agatakat
Fanka BB :)
baska moja kapiemy o 7 i idzie spac, wstaje kolo 11, potem kolo 3 i nad ranem kolo 6-7.. ale dzisiaj np spala w nocy 5 godz
ale srednio spi po 3-4 godz
nie dajemy jej na noc smoczka, bo jedna noc jej dalismy i potem cala noc spedzilam na podawaniu jej smoczka bo jak jej tylko wypadl to byl placz..
echoo moja tez sie drze pryz kapieli i przy zmianie pieluchy .. no chyba ze dopiero co jadla to wtedy nie placze przy przebieraniu.. a z ta kapiela to moze wiecej wody? ale ja to sie boje bo jak ona krzyczy i sie napreza to boje sie ze zachlysnie sie woda
holly ciekawy pomysl z tym masazem
ja tez musze sprobowac
elzu na cycu kupka jest zadsza
gratuluje pepuszka
)
a co do kupek to moja potrafi zrobic cos takiego:
miala kupke to zmienilismy jej pieluszke, dostala jednego cyca, kupa, drugiego cyca, kupa, troche mleka z butelki i znowu kupa
a akurat wtedy szykowalismy sie do urzedu zeby mala zarejestrowac myslalam ze nigdy nie wyjdziemy
a wczoraj byla kupa i w momencie otwierania pieluchy druga kupa ktora ledwo zlapalam, zmienilam pieluche i zrobila mi siku (naszczescie tez zlapalam)
Nasz Stworek-Glodomorek lubi robic nam takie numery
nie dajemy jej na noc smoczka, bo jedna noc jej dalismy i potem cala noc spedzilam na podawaniu jej smoczka bo jak jej tylko wypadl to byl placz..
echoo moja tez sie drze pryz kapieli i przy zmianie pieluchy .. no chyba ze dopiero co jadla to wtedy nie placze przy przebieraniu.. a z ta kapiela to moze wiecej wody? ale ja to sie boje bo jak ona krzyczy i sie napreza to boje sie ze zachlysnie sie woda
holly ciekawy pomysl z tym masazem
elzu na cycu kupka jest zadsza
a co do kupek to moja potrafi zrobic cos takiego:
miala kupke to zmienilismy jej pieluszke, dostala jednego cyca, kupa, drugiego cyca, kupa, troche mleka z butelki i znowu kupa
a akurat wtedy szykowalismy sie do urzedu zeby mala zarejestrowac myslalam ze nigdy nie wyjdziemya wczoraj byla kupa i w momencie otwierania pieluchy druga kupa ktora ledwo zlapalam, zmienilam pieluche i zrobila mi siku (naszczescie tez zlapalam)

Nasz Stworek-Glodomorek lubi robic nam takie numery
więc teraz będzie czekoladowy post :-)