Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja muszę się pochwalić dziś mały zjadł za cały dzień 30 ml mleka modyfikowanego jupi, czyżby laktacja się poprawiła?
Martwi mnie tylko jedno że jak karmię lewą piersią to boli mnie prawa takie bardzo mocne mrowienie, i jak dziś ściągałam z prawej by podać lek to tak jakby kanalik się dodatkowy udrożnił bo zawsze sikał tylko jeden a dziś były dwa strumienie (z lewej mam 4).
Dziewczyny jak to jest, bo chyba mam mleko za słabe, mała je, moment zasypia na cycu, nie można jej dobudzić i upilnowa żeby nie zasnęła, normalnie w sekundzie odlot, a jak odkładam to oczy wielkie i przeważnie krzyk, potrafi tak krzyczeć z 2g i wtedy robię mm ale to niekoniecznie działa, ani to brzuszko, bo masaż, kropelki nie działają, kupki robi normalnie, przecież nie będę jej wszędzie nosić na brzuszku???? Już nawet karmiłam na leżąco żeby nie zrywać jej, tez nie pomaga, najbardziej serce mnie boli że ona tak krzyczy a nie kwiliMoże na mm nie byłoby takich scen?