reklama

Listopad 2010

Jak dzieci mają katarek ważne jest rownież kładzenie ich na brzuszku żeby katarek wypływał z noska a nie dostawał się do gardziołka tak samo materac w łożeczku powinien być tak żeby głowka dziecka była wyżej niż nózki więc trzeba pod materacem coś podłożyc. Ja tak mam teraz cały czas bo moja mała teraz uwielbia spać w łożeczku jak nigdy nie lubiła bo spała z nami w łożku a w szpitalu spała w łozeczku i chyba dlatego że ten materac jest tam tak ustawiony a na płasko nie lubiła spać. I teraz mam spokój bo mała sama w domu w łożeczku zasypia :) aż byłam zaskoczona mile.

reklama
Baska Duzo zdrowka dla Malej i odpoczynku dla Ciebie. Ja z katarem u Malej walcze juz 3 tygodnie. Na szczeście kaszlu brak. Katar już też coraz mniejszy. Ale z tego powodu byliśmy 3 razy u pediatry i raz na IP. Na szczęscie płuca i oskrzela czyste.
Aduska i Edytk ja na Waszym miejscu poszłabym do lekarza. Niech lekarz sprawdzi czy katar nie spływa niżej.

U nas też katar już 3 tydzień i pokasływanie. Baśka, po przeczytaniu tego co Cię spotkało cały czas myślę o tym zapaleniu płuc...byliśmy u pediatry ale powiedziała że nic nie słyszy. Chyba jutro znów się przejdę na osłuchanie. A swoją drogą co to za katar co trwa 3 tydzień?? euphorbium, woda morska, frida...nie pomagają.Ile u Was taki katar trwał?
I kładę oczywiście główkę wyżej-kupiłam poduszkę klin dla niemowląt-super sprawa.

W czym zamrażacie pokarm? Ja kupiłam woreczki za 30 zł i tylko dwa nie były dziurawe... 58 poszło do kosza :/ były źle zgrzane na dole i wszystko wyciekało

baska współczuje bardzo, nie ma nic gorszego niż strach o własne dziecko. Ciesze się że już jest lepiej

Ostatnia edycja:
Ja zamrażałam w specjalnych woreczkach do mrożenia pokarmu dla dzieci. Rtyska z tego,co kojarze Ty z Krakowa jesteś-mi siostra z PL przywiozła-kupowała w Galerii Krakowskiej sa tam ponoć sklepy z art dla dzieci i tam w obu je widziała,mówi,ze przy Matecznym w Entliczku też je można kupić.

reklama
No właśnie w entliczku kupiłam ale nie wiem co to za firma bo już wyrzuciłam wszystkie, może trafiłam na jakieś wadliwe opakowanie... taki podłużny woreczek z 3 opakowaniami w środku w każdym po 20 woreczków, etykietki do naklejania i druciki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry