Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz no z jednej strony to prawda. Ale z drugiej... Dzieci w ogóle dużo kosztują. Decydując się na dziecko chyba trzeba wziąć takie rzeczy pod uwagę. Równie dobrze, można pojechać zamiast z mm (które też dużo kosztuje) ze zwykłym krowim zmieszanym z wodą. Nie kupować leków z apteki tylko leczyć domowymi sposobami. Itd.
czekolada - byliśmy w przychodni ale szczepienia nie było. Dawis ostatnio przebywał w towarzystwie kuzynki która jak się później okazało miała ospę i kilka dni po tym spotkaniu wyszły jej krostki. Pediatra powiedziała że musimy odczekać 3 tyg i wtedy przyjsć. Ale za to dowiedziałam się ile Dawiś mierzy i waży
10kg 300g i równe 80cmMoje MAŁE Szczęście!!
Załamałam się:-(! Przez 2 tygodnie nie przybrał ani grama:-(Lekarka powiedziała ze chyba musimy przejść na mm:-(
Jak przyszłam z ośrodka to ryczałam, chciałam karmić conajmniej do roku:-(
Myślicie że może być coś nie tak z moim pokarmem że nie przybiera na wadza?
czekolada, jasne, że pokarm się zmienia na coraz to mniej treściwy,
Przepraszam, ale to bzdura. Pokarm matki jest cały czas treściwy. Po prostu po jakimś czasie, wraz z rozwojem organizmu dziecka, przestaje być wystarczający do pokrycia całego zapotrzebowania kalorycznego. Ale nie dlatego, że jest mniej treściwy, tylko dlatego, że dziecko ma większe potrzeby niż mleko.
W każdym razie pokarm się zmienia, i bywa mniej treściwy i owszem przystwosowuje się do potrzeb maleństwa, ale bardzo ważna jest dieta matki.