reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

85asia no myślalam o kims oprócz męża, mój zjechał na miesiąc jak ja miałam cc i to była wielka m=pomoc, kąpanie, prasowanie i usypianie malej, super
MonikaO gratuluję ząbka
asiulka dokładnie moja koleżanka miała termin na 3.1 a urodziła 19, ale nie straszymy Asi nie :)

a gdzie zaginęła nam MamaPatryni?

reklama
Monika gratulujemy zabka:tak: Widzisz Zuzi pierwszy wyszedl jak miala troszke ponad pol roku, a jak na razie ma tylko 4, cos powoli idzie nam ta produkcja. Twojemu Krzysiowi wyszedl niedawno jesli dobrze kojarze, a jak szybko nas dogonil:tak:

Trusiu nie straszymy nie straszymy. Corcia Asi wyjdzie kiedy bedzie chciala, niech mamusia korzysta poki jeszcze babelek w brzuszku, choc wiem, ze koncowka jest juz bardzo meczaca:tak: Swoja droga Asiu Olus urodzil sie przed czy po terminie?

asiulka Olek urodził się gdy miałam dokładnie skończone 41 tc. Końcówka ciąży była dla mnie masakrą. Oluś urodził się z wagą prawie 4kg i miał 60 cm ( ja mam 158 cm). Miałam wielki brzuch i nawet nie byłam w stanie sama załóżyć skarpetek. Byłam bardzo zmęczona. Po każdym ktg jak odsyłali mnie do domu to ryczałam, bo miałam dość. Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Brzuszek teraz też mam mniejszy więc jest mi troche łatwiej. A przez całą ciążę przytyłam tylko 4 kg.

Hej mamusie.
Jak zwykle wekend i pusto.
Pogoda dziś piękna była.
My nadal X2.
M mnie tak wkurzał od samego rana, że myślałam iż go rozszarpie. Nic chyba tak nie irytuje jak kobieta sprząta, pierze, gotuje, a facet z pilotem w ręku na kanapie.
Monika serio 4 kg, ale ja mam sporo na plusie po pierwszej ciąży więc jest ok.
Miłej niedzieli kochane.

Witam niedzielnie!
U nas cieplutko, ale wietrznie. Mielismy wczoraj gosci, wiec chate trzeba by bylo ogarnac,a tak mi sie nie chce. Zuzia obudzila sie dzisiaj 0 6.15, myslslam ze ja zamorduje i jeszcze by zasnela, ale 20 min pozniej wparowal Fifi do sypialni i koniec spania. Ahhh kiedy ja sie w koncu wyspie...
Asiu no to teraz dla odmiany urodzisz wczesniej:tak:
Ja synka urodzilam 3tyg przed terminem i to bylo ciutke za wczesnie, bo niby to juz nie wczesniak, ale on byl jednak troche jak to okreslaly lekarki "wczesniakowaty", ale ominaely mnie ostatnie najbardziej meczace tyg ciazy io porod mnie tak zaskoczyl, ze wczesniej nie mialam kiedy sie zastanowic jak to bedzie.
Zuze przenosilam 4 dni, a tez bylam pewna, ze urodze wczesniej, bo od 8 miesiaca mialam skurcze, rozrwarcie no i lekarz mnie zapewnial, ze do terminu na pewno nie dotrwam. Co do wagi dzicka to ja jestem wyzsza troszke od Ciebie, a Zuzia miala 4350g, z tym ze ja mialam stosunkowo niewielki brzuch, nie bylo mi ciezko, zreszta na finiszu ciazy wazylam 60kg, wiec wielka nie bylam, a urodzilam bardzo duze dziecko nie bedac tego zupelnie swiadoma;-)

reklama
Witam sie pięknie!

asiulka mój Dawidek też urodził się ważąc dokladnie 4350g :))) Też jestem wysoka i szczupła, w ciąży przytyłam 14kg z tego ponad 4kg ważyło samo dziecko ;) A sądny dzień nadszedł w 39tyg i też absolutnie nie byłam świadoma takiej wagi mojego dziecka przez co u mnie skończyło się cc

U nas przepiękna słoneczna niedziela!! Meżuś z Dawciem śpią a później obowiązkowy spacerek :)

Do góry