reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

Witamy:)
dziewczyny byłam w czoraj na babskim spotkaniu z dziewczynami z forum z mojej okolicy. super było:)!!!
odpoczęłam troche od domu;-)

reklama
jest tu dużo dziewczyn które rodziły w 2010 listopadzie a znów są w ciązy? Pytam bo sama sie zastanawiam nad kolejnym dzidulkiem ale trochę się boję...i tak trochę zszokowana jestem jak kobietki decydują się na tak małą różnicę wieku

Hej!
witamy diablica no niejedna z wpadki, niektóre świadomie, ja bym chciała z mała różnicą "odchować" i wyjść z pieluch ale jak pomyślę o tych kolkach, zmęczeniu to nie nie, jeszcze nie teraz
Monika opowiadaj! nic nie mówiłaś że ruszasz w miasto
85asia ????? ty musisz się teraz codziennie meldować bo zwału dostaniemy

u nAS cimno, mży, nawet nastrój mam jesienny, a w mieście same kolorowe dekoracje na święta już

diablica no trochę nas jest :-) Ja świadomie i z wyboru chciałam taką różnice wieku. Będą razem dorastać,bawić się. Wiadomo,ze będę miała kupę pracy i mało (albo wcale) czasu dla siebie ale tak wolałam w "jednych pieluchach" to załatwić :)

reklama
Melduję się jeszcze zapakowana.
Padam, miałam dziś pracowity dzień. Oluś ma już swój pokój do zabaw. Ogarnełam go wkońcu. Za to my będziemy spać we czworo w najmniejszym pokoju. Troszke ciasno, ale mam nadzieje, że to kwestia kilku miesięcy, a potem dzieci przeniesiemy do tego pokoju z zabawkami.
Jutro zacznę przygotowania do tej naszej wielkiej imprezy. Pierwsze urodzinki :-). Kiedy to zleciało... Mam nadzieje, że malutka nie pokrzyżuje nam planów. Robimy obiadek i tort dla rodzinki. Będą też nasi przyjaciele, razem 15 osób :szok:.
diablica Olek kończy roczek 13, a moja córeczka jest już na wylocie.

Do góry