Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wcozraj odebrałam wyniki badań...Mam lekką anemię ale bardziej zastanawia mnie wynik poziomu hormonu tsh...Otóz dla kobiet w ciazy przyjmuje sie za normę wartosci referencyjne w granicach 0.200 - 3.500 a ja mam 0.300 ale zaznaczono mi że to za niski poziom...Dobrze ze w czwartek mam wizytę, to wypytam o wszystko...![]()
U mnie waga zatrzymała sie na +2kg ale nadal mam małą niedowagę bo waże teraz 53kg a powinnam niby 55 przy wzroscie 162cm...Mam wrazenie ze brzuszek też stanał mi w miejscu, mam mała wypukłośc ale małą...a wrózono mi przy tej drugiej ciąży ogromiasty brzuchol juz w 3 miesiącu ciązy a ja nadal mieszcze sie w swoje jeansy
Miłego dzionka
Tak poza tym czuje się lepiej, co prawda plamienie występuje od czasu do czasu ale już nie w takim stopniu jak przed wizytą, wiec mam nadzieję że już teraz będzie dobrze...
:-)
Ale co tam! Po porodzie będzie co zrzucać ;-) A roztępów i tak nie da się powstrzymać. Jak się ma skóre podatną to nawet najlepsze kremy nie pomogą. Ja się przy ostatniej ciąży smarowałam a i taksię strasznie dużo ich porobiło na moim ciele. Wiec czy będzie ich więcej czy nie to już się tym nie przejmuję. Na Miss nie będę już startować przecież