reklama

Listopad 2010

Dobry wieczór:tak:
Jakis czas temu zajrzałam tu pierwszy raz, napisalam pare postow, w zasadzie bez odezwu jakiegokolwiek (poza jedna osoba), ale probuje jeszcze raz:tak: Wiem, ze wiele dziewczyn tu zaglada, przywita sie, napisze 2-3 posty i do widzenia. Ja jednak wiem jak takie forum dla nas w tym okresie jest potrzebne, wiec mam nadzieje, ze moge sie wryc tak troche na chama;-) No i niestety nie mam mozliwosci pisania caly dzien, po pierwsze synek, a po drugie obowiazki domowe mi na to nie pozwalaja, ale bede sie starala jak najwiecej w maire mozliwosci. Podczytuje Was od ponad miesiaca prawie codziennie i widze ze jest coraz sympatyczniej, dlatego dolacze do Waszego grona jesli moge;-)

reklama
Witajcie Kobiałki :-)

echooo a nic lekarz nie zalecił zapobiegawczo ?

Kobietki co chorują/są przeziębione pamiętajcie o rutinoscorbinie, na gardło można też brać tantum verde, jest też taki syrop dla ciążóweczek *spam* ale lekarze go nie polecają. No i pamiętajcie o herbacie z malinami i cytryną...miodzie i syropie z cebuli :-)

asiulkaa witaj jeszcze raz!

A ja dzisiaj miałam takie głupie sny że wolałam się obudzić i wstać wcześniej.

Miłego dnia Wam życzę!

Witam kochane:)
WItam "nowa"mamusie :)
Moje przeziebienie nie daje za wygrana, nadal siemecze. Jeszcze siostra nie wyzdrowiala mama lezy z goraczka prawie 39 st. ehh, mam nadzieje ze sie bardziej od niej nie zaraze. Wczoraj juz zrezygnowalam z mleka z czosnkiem bo juz sama nie wiem. Herbatke z malinami zaczne pic dzis, jak moj P kupi mi sok malinowy:)
Aco do opryszczek to jamialam przed ciaza bardzo czesto, a teraz spokoj, cale szczescie, ale nie bede zapeszac :)
Milutkiego dnia zycze wam kochane :*

Witam dziewczyny!!!!

Asiulkaa witaj!!!!

Ale piekny poranek. Musze troche ogarnac miezkanko bo o 13 przylatuje w koncu kolezaneczka z Irlandii na weekend i oj kochany tez dzis wraca. Ah zapowiada sie fajniutki weekend.
Chore mamusie mam nadzieje ze sie podlecza i nowy tydzien zaczna juz bez kataru i bolo gardla. Pamietajcie ze wazne jest duzo pic!

reklama
Sluchajcie mam maly problem, a moze to nie jest problem, nie wiem. Na dekolcie mam duzo takich plamek czerwonych, takie niby pryszczyki czy cos. Czy to jest efekt dzialania hormonow, jakies uczulenie czy cos innego. Macie cos podobnego? Twarz juz na szczescie gladziutka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry