reklama

Listopad 2010

To znowu ja :))) Już po wizycie :)
Melduję się od razu tutaj i biegnę do odpowiedniego wątku wszystko opisać :)

Myszka - jak mogłaś sądzic że zapomniałysmy o BB?? :D To juz nałóg :) I takie szczęscie, ze można się wiadomościami podzielić z innymi :)))

reklama
Cześć Dziewczynki :* :* :*

Ja już też po wizycie:) Miałam na 9 rano więc od 4.30 już nie spałam :D Niestety mój komp odmówił posłuszeństwa i czekałam aż D wróci z pracy i przytarga swojego żebym mogła Wam wszystko napisać :) Już lece na odpowiedni wątek :):):):):):)

Ale muszę Wam napisać: podtrzymuje zdanie, że płeć można określić już w 13/14 tyg:) :):) Dzisiaj gin znowu potwierdził chłopaka:D:D:D::D

JESTEM MEGA SZCZĘŚLIWA :D:D:D:D:D:D

Ale wam zazdroszczę i ciesze sie razem z Wami:-) ja ide podgladac w srodę, moze przy odrobinie szczęscia uda sie zobaczyć kto gosci u mnie w brzuszku.Ostatnio pepowina byla miedzy nóżkami

Witam dziewczyny!Wlasnie staram sie nadrobic wiadomosci niedzielno - poniedzialkowe.Sorrki jesli cos pominę.

Mysza84 super ze udalo Ci sie przełozyc wizytę, bedziemy w takim razie czekac na wieści.

Witam nowe mamuśli listopadowe Aduska123 i Trusia77 rozgoście sie i zyczę spokojnych miesięcy az do 40 tyg.

Goosiek i Meryan gratuluję synów a reszty niestety jeszcze nie doczytalam, musze skoczyc na odpowiedni watek.

Ja wlasnie na troche wrocilam do pracy, wiec bede was czytywac tylko wieczorowo.Ale mysle ze to dlugo nie potrwa i niedlugo dolacze do was za dnia.Na szcescie czuje sie dobrze wiec dzionek w pracy jakos przelecial.Zycze milego wieczoru!!!!

Jejku dzień się już kończy a ja dalej się za łazienkę nie zabrałam a obiecałam sobie że dzisiaj ją ogarnę.

lori od kiedy planujesz zwolnienie ?

Czyli na razie rządzą mężczyżni ;)

Myszka kolor ścian to soczysta papaja, ale już nagadałam mojemu R.że wraz z odnawianiem korytarzy, przemalujemy ten pokoik na jaśniutki kolor :). W inny wypadku nie dobiorę dodatków, firan, zasłon...Przy okazji może namówie też na wymianę podłóg w tym pokoju :) Najgorsze jest to , że mój R. malował go we wrześniu i od razu czułam, że ten kolor nie będzie trafiony...
ehh a wkleje fotę, może da się coś z tym zrobić ??
28m0f1d.jpg

Jak dla mnie musi być coś z odcieni beżów, bo ten żółty kompletnie nie pasuje...
czerwone dodatki byly tylko na chwilkę ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Modlisia fajny pokoik :-) i jak dla mnie ok, ale jak chcesz zmiany to faktycznie na jasno bym pomalowała.
Współczuję szklanej ławy...to moje przekleństwo. Nienawidzę swojej choć bardzo mi się podoba, ale ciągle muszę ją myć i stresuje mi gości ;-)
Ja mam meble wenge, czarny wypoczynek i ściany białe w tym jedną mocno czerwoną stucco. Do tego podobnie jak u Ciebie czarne sprzęty.
Ja uwielbiam te swoje białe ściany w tym pokoju...nawet teraz jak odświeżałam mieszkanie to stwierdziłam że dalej chce żeby były białe. Ale przy takm stuccu nic innego nie pasuje.
Dodatkowo białe ściany są jakby satynowe- malowałam taką satynową farbą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry