Meryan...Nie wiem co powiedzieć...

Mój krwiak miał tylko 2cm i czułam się źle, więc jak Ty biedaku musisz się czuć

Dziwię się, że nie skierowali Cię do szpitala...

, mnie chcieli na 2 tygodnie skierować, ale obiecałam, że będę leżeć w domu... Boli Cię coś bidulko?? Jakie masz leki?? Aż mnie serduszko zakuło, tulę Cię mocno...Czeka Cię kilka trudnych tygodni, mój krwiak opróżniał się aż 7 a był taki malutki, ale wierzmy że się wchłonie , może przez takie gwałtowne krwawienie szybciej to nastąpi... Leż dużo, bardzo dużo bo to pomaga...Normalnie nie wierzę, że nie zauważyli w szpitalu

, w 10% wiem co czujesz, w 10% bo chyba moj problem był takiej wielkości w porównaniu do Twojego.Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo

Musi być dobrze
Anbar, a ja słyszałam, że takie plamienia moga się utrzymać nawet do 6 miesiąca, co oczywiście ze strony org. nie jest aż tak normalne ale jednak występuje i niczym nie grozi jeśli jest to związane z przypadającym terminem @. Cieszę się, że u Ciebie nic niepokojącego nie wykryto i że nadal możesz aktywnie spędzać czas
A ja własnie poprasowałam całą stertę ciuchów. Dzisiaj przez cały dzień okropnie bolało mnie spojenie łonowe i dolna część kręgosłupa, poza tym zauważyłam, że brzuszek mi sie powiększył

. Wszystko zaczyna sie rozciągać, ehh nie lubię zbytnio tego uczucia
Mama2010 witaj z powrotem