reklama

Listopad 2010

Witam.
Sporo napisałyście od wczoraj i jakoś przebrnęłam.

Ogólnie wizyta u lekarza udana.Opisze na odpowiednim wątku.

Dziewczyny współczuje siedzenia na tych egzaminach.Pewnie tyłeczek i kręgosłup boli.Trzymam za was kciuki.

Svensonka-ja mam obecnie ten wózeczek S4.Cały komplet.Kupiłam go na allegro.Spacerówkę kupiłam nową,gondole używaną i nowy fotelik+baza do fotelika.Jeszcze torba,wkładka do spacerówki i reszta rzeczy które są potrzebne.Za wszystko zapłaciłam 3tyś.To niedużo bo gdybym chciała to wszystko kupić na w sklepie to jakieś 4tyś by wyszło albo więcej.Te wózki maja gondole po testach i jest przystosowana do jazdy samochodem.Super się sprawdziła na dalekie wyprawy.Naprawdę polecam.A teraz upatrzyłam sobie taki

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Phil&Teds VIBE dla dwójki dzieci dostawa w Polsce 0zł

Siostra kupi w Irlandii lub teściowa w Szkocji bo taniej niż u nas.Jest to nowa firma i nawet na allegro nie ma wózków tej firmy.

Co do truskawek to u nas między 5,5zł-8zł.A czereśnie 7-10zł.Ja już jadłam czereśnie sama kilo zjadłam.A brzucho wyglądał jak na 7miesiac:-).

reklama
Goosiek-Ale tanie te truskawki.Z chęcią kupiłabym i soków zrobiła dla dzieciaczków.A my to w ogóle soki i kompoty lubimy a jeszcze dżem ze śliwek pychotka i wszystko własnej roboty.a najlepsze że to wszystko robi mój mężuś.

Katowice - truskawki 3,50zł tak jak u goosiek :))) Mama dzisiaj zakupiła 10kg i od rana robimy dżemy i kompoty :))) Uwielbiam kompoty domowej roboty! Nawet najlepszy sklepowy sok moze się schowac ;) Jestem w RAJU :D Czereśni jeszcze nie wyczaiłam...

Svensonka - ubranka słodziutkie :) I jak dużo :) My zaczniemy szaleństwo zakupowe jeśli uda się jutro poznać płeć dzieciaczka :) Mam już kilka ubranek takich uniwersalnych, zielonych i żółtych :)

My za wózkami zaczniemy się gdzieś we wrześniu rozglądać... Teraz nie miałabym gdzie go umieścic...

witam dziewczyny!
mam pytanko do Was dotyczące kupowania ubrań ciążowych. Nie mogę wydać na to dużej sumy więc odpad ami kupowania w "normalnych sklepach" czy macie moze coś godnego polecenia??
jeszcze mieszczę się w część starych rzeczy ale muszę już zaopatrzyć się w coś nowego :)
Dizś byłam w HiM. Kupiłam bluzkę za 20 zł spodnie za 40. Zaczęły się totalne wyprzedaże....

Svensonka, a gdzie mieszkasz na stale?

lasotka jak postawisz w zakladach to pewnie na zlosc bedzie inny wynik :) hehe

Jola1205, dla mnie to tez pierwsza ciaza i tez znosze ja dobrze bez wymiotow itd, gdyby nie brak okresu, wielkie piersi i rosnacy brzuszek.. to czuje sie tak samo jak kiedys :)

Ale tu dzis czeresniowo i truskawkowo.. mam nadzieje, ze w Nowej Soli tez juz piekne i tanie owocki sa to sie objem jak bede za tydzien :)

Dziewczyny z Warszawy jest was tak duzo, ze ja na waszym miejscu pomyslalabym o jakims spotkaniu na zywo :) wiecie.. ploty i porownanie brzuszkow.. ja niestety za daleko jestem (nawet jakbym byla w Polsce) ale tez bym chetnie was "na zywo" poznala :)

reklama
Wypiłam koktajl z truskawek i na to zjadłam gigantyczny kalafior:baffled: a teraz leżę i się ruszyć nie mogę.. taka stara a taka głupia żeby się tak obeżreć....

haha...Gosiek, ja właśnie wsunęlam cały talerz fasolki, poprawiłam czereśniami, potem arbuzem i na koniec kilkoma truskawkami bo właśnie na koktajl sobie szykowałam i tez teraz leże i ledwo żyję :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry