reklama

Listopad 2010

reklama
uwielbiam takie maluśkie ubranka, moje maluszka to non stop wyciągam z kartoniku i oglądam i przytulam... to już chyba chore :-p

czereśnie, czereśnie uwaga, uwaga u mnie cena 32,00 złote na kg buhahahahahaha... no truskawki zeszły do 6,99 za kg
ooo matko to u ciebie naprawde ceny z kosmosu wziete.
U mnie Warszawa (praga polnoc) czersnie tak od 7-10 zl a truskaweczki 4-5 zl :)

Dziewczynki moj kociaczek sie znalazl :) Ale jestem happy :) Jest calusienki i zdrowy i wlasnie spi sobie mi kolo nozek :)

Violett - no widzisz jak dobrze :) Kocurki wiedzą gdzie ich dom i jak pochodzą swoimi drogami to zawsze wracają :)

Ja z Katowic do Warszawy to mam kawał drogi więc nie mogłabym w takim spotkaniu uczestniczyć... Ale Wy dziewczyny warszawianki to myślę ze jak najbardziej powinnyście się spotkac na żywo :) Ciekawy pomysł ;)

Paulinka juz jutro do lekarza :) pewnie nie mozesz przestac o tym myslec co? :D dzemiki zrobione?

posluchajcie tego koniecznie wszystkie :):):)
[video=youtube;wGtFTRR2Ka0]http://www.youtube.com/watch?v=wGtFTRR2Ka0&feature=related[/video]

Aniu - tak juz jutro wizyta :))) Normalnie nie mogę się doczekac! A dopiero na 16:15 (!) Tak bym już chciała poznac płec :) Bo jak widzę te wszystkie ubranka w sklepach to cieżko się powstrzymac przed kupowaniem. A chcielibyśmy juz isc w konkretny kolorek :)
A dżemiki i kompoty porobione :) Nie ma nic piękniejszego niż niedzielny obiad w gronie rodzinnym z kompotem z truskawek :)))) A co najfajniejsze jeśli chodzi o dżemy domowej roboty... Mogą stac w lodówce naprawde bardzo bardzo długo (nie pisze ile bo pomyślicie ze to niemożliwe) i absolutnie nic się z nimi nie dzieje! Kupisz sklepowy i za jakis czas już zielony meszek Cię wita :D

jak dobrze ze sie znalazl! :* i co, wiesz gdzie polazł? skoczyl z trzeciego:>?
Tez sie ciesze :) Kotek skoczyl z 3 pietra za innymkotem i wziela go jakas pani z podworka, i moj sasiad z naprzeciwka wyczail go przez oknp i poszedl do tej pani i go wzial i mi przyniosl :) Super
Juz kiedys to slyszlama mialam nawet na telefonie :)
Paulinko a uwielbiam dzemy wlasnej roboty a wlasnie najbardziej truskawkowe i jablkowe i wiem ze moga stac cala zime :) Ja dzemy jablkowe to mam jeszcze w tamtego lata i sa jeszcze dobre :)

Violett super wiadomosc, ze sie znalazl, podrap go za uszkiem ode mnie :)

ania_ch0, a Twoj kotek juz dochodzi do siebie?

paulinka109 moga stac dlugo otwarte? A ile? :)

reklama
Elzu - ja trzymałam otwarty (ale wiadomo ze zakręcony ;) ) ponad pół roku i był tak samo pyszny jak przy pierwszym otwarciu :) Tyle że ten akurat zrobiłam w większym słoiczku i sporo czasu mineło zanim go wyuzyłam. Moja ciocia od której mam przepis trzymała o wieeeele dłuzej ;) I absolutnie nic się nie działo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry