Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Izula, Skorpionica, gratuluję córeczek!!! Mam nadzieję, że ja też na następnej wizycie poznam płeć dzidziolka
Od początku chciałam drugiego chłopca, a ostatnio marzę ciągle o dziewczynce:-) a ponieważ trend listopadowy jest wyraźnie żeński, to może, może...

Co u mnie jest ewenementem - normalnie mogę sypiać po 12 godzin i jeszcze uciąć popołudniową drzemkę

a ponieważ skończyły mi się moje zapasy, pogrzebałam trochę na Allegro i za dosłownie symboliczne parę złotych zamówiłam sobie kilka kolejnych:-):-)Gdybym ja miała się zlościć na mojego R, za pracoholizm to chyba wylądowałabym juz na oddziale leczenia nerwic...Niesttey, mój mąż to pracuś-moja mama twierdzi, ze taki facet to skarb, ale ja za nim non stop tęsknie i się wściekam , że nie mam go dla siebie tyle ile bym chciała...I teraz też go nie ma, jest w pracy
, ale niebawem wróci
![]()
. Musze się sprężyć, bo nasza "wymarzona" sofa też jest w przecenie do 30.06 - zmiana asortymentu.