Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Izula, Skorpionica, gratuluję córeczek!!! Mam nadzieję, że ja też na następnej wizycie poznam płeć dzidziolka
Od początku chciałam drugiego chłopca, a ostatnio marzę ciągle o dziewczynce:-) a ponieważ trend listopadowy jest wyraźnie żeński, to może, może...

Co u mnie jest ewenementem - normalnie mogę sypiać po 12 godzin i jeszcze uciąć popołudniową drzemkę

a ponieważ skończyły mi się moje zapasy, pogrzebałam trochę na Allegro i za dosłownie symboliczne parę złotych zamówiłam sobie kilka kolejnych:-):-)Gdybym ja miała się zlościć na mojego R, za pracoholizm to chyba wylądowałabym juz na oddziale leczenia nerwic...Niesttey, mój mąż to pracuś-moja mama twierdzi, ze taki facet to skarb, ale ja za nim non stop tęsknie i się wściekam , że nie mam go dla siebie tyle ile bym chciała...I teraz też go nie ma, jest w pracy
, ale niebawem wróci
![]()
. Musze się sprężyć, bo nasza "wymarzona" sofa też jest w przecenie do 30.06 - zmiana asortymentu.