Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
parę minut temu przygotowałam sobie dawkę moich codziennych leków - czyli 6 w tym luteinę dopochwową i żem się głupia zagapiła i łykłam ją doustnie z innymi lekami. W przerażeniu poleciałam zwymiotowac, ale mój żołądek stwierdził, że nie ma takiej opcji, więc zadzwoniłam do lekarza, który stwierdził, że nic się nie stało będę po prostu miała mdłości i ewentualnie biegunkę.. ufffffffffffffffffffff... no sierota totalna.....................Mój mąż jakby mógł to by wstawił mnie z klatkę i schował, gdzieś bardzo głęboko przed całym światem. Z pracy wraca zawsze o 16,30, ale czasem ma szkolenia, albo wyjazdy, więc wtedy sama siedzę, ale przyzwyczaiłam się.
Moje sieroctwo nie ma granic![]()
parę minut temu przygotowałam sobie dawkę moich codziennych leków - czyli 6 w tym luteinę dopochwową i żem się głupia zagapiła i łykłam ją doustnie z innymi lekami. W przerażeniu poleciałam zwymiotowac, ale mój żołądek stwierdził, że nie ma takiej opcji, więc zadzwoniłam do lekarza, który stwierdził, że nic się nie stało będę po prostu miała mdłości i ewentualnie biegunkę.. ufffffffffffffffffffff... no sierota totalna.....................

ale sie uśmiałam , opowiedziałaś to tak barwnie , czasami tak jest.