Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Już jest mi bardzo miło więc może być tylko jeszcze lepiej ja niby za 3 tygodnie mam się dowiedzieć czy chłopczyk czy dziewczynka będzie. Najważniejsze, że jak dotąd zdrowe jest i oby tak dalej
anetka witam cię również mamy ten sam termin -25.11 :-)
Dziewczyny weszłam z ciekawości na forum mam które rodziły w czerwcu, ach zanim my się obejrzymy i też będzimy zakładać wątek gratulacyjny
Biedni ci nasi mężczyźni.. dziś miałam atak płaczu, nerów,krzyków..wypiłam meliskę i już tuliłam się do mego rycerza, który dzielnie to znosi.
Po pierwsze witaj Anetko z mojego rodzinnego miasta
Po drugie mam nadzieję, że ktoś mnie tu jeszcze kojarzy bo ostatnio byłam 200 stron temu (na szczęście przeprowadzka zakończona) ;-)
A po trzecie zmykam nadrabiać zaległości - umieram z ciekawości co tam u Was słychać - stęskniliśmy się z Maleństwem normalnie :-)
Troszkę dają (szczególnie teściu) ale my dajemy radę i co trzeba ignorujemy :-)
A a propos ruchów Maleństwa, to u mnie wiąż nic :-( choć na USG widzę, że wszystko jest ok i baby szaleje :-) Dlatego się tym tak bardzo nie przejmuję. Moja gin powiedziała, że przy pierwszej ciąży pierwsze ruchy mogę poczuć nawet dopiero w 22 tygodniu. W każdym razie nie mogę się doczekać już...
Witam wekendowo, niestety pogoda już wczoraj wieczorem popsuła się z upału nagle takie brr, wiatr i deszcz. Kurcze a dziś idę do kościoła na ślub koleżanki, no i w taką pogodę to nie mam za specjalnie w co się ubrać :/