reklama

Listopad 2010

a ja znowu mam inny problem. Po odstawieniu nystatyny, zaczela mi sie skora łuszczyc tam na dole, i to tak ze skorupka mi sie robila :/ jak dzwonilam do ginekolog to powiedziala ze to normalne i zeby mascia witaminowa smarowac tak jak na zajady, a przemywac tantum rosa. Tak tez zrobilam i przeszlo po dobie. Ale teraz jestem baaardzo delikatna w tamtych miejscach i ciagle majtki mnie obcierają, przy chodzeniu odczuwam dyskomfort i spuchnieta delikatnie jestem. Obejrzalam sie dokladnie i wyglada wszystko tak jak zwykle, ale kazdy dotyk powoduje delikatne pieczenie :/ juz nie wiem co mam o tym myslec.

reklama
agrafka - ja tez płaczliwa jestem :-)
rano pisałam jakiegoś posta na watku porodowym i już mi łzy lecą bo pomyslałam jak to będzie super zobaczyć pierwszy raz maleństwo :-)

a najlepszą akcję miałam jak jechałam do pracy z badań ... czekałam na trwmwaj i słuchałam muzyki z iPoda, a tam mam straszny mix od jakichś pościelówek po strasznie ostrego rocka :-) no i akurat wylosowała się piosenka Michała Bajora, nie wiem jajki tytuł, ale coś w stylu "taka miłość jak ta idealna" i tak sobie myślę, że za 2 dni stuknie mi z P. trzy lata i że ta piosenka tak super do tych trzech lat pasuje ... trochę deszczu, trochę słońca i takie tam :) no i stoję, słucham i płaczę :), musiałam śmiesznie wyglądać

Kasiu, ja ostatnio przepłakałam cały Taniec z Gwiazdami (choć mam do tego programu dystans emocjonalny), i to zwłaszcza jak tańczyła Glinka...Mój R. juz chcial mnie nagrywać... ;) NO nie mogłam się opanować, a w czasie reklam to już wogóle ;)- na szczęscie takie dni zdarzaja mi sie dość rzadko hahah

Do tych co nic jeszcze nie czują dołączam i ja - Więc Tofiś, Ania, Kasia, Agrafka i Jola - przybijmy piątkę. Ale widzę żę coraz nas mniej więc i na nas przyjdzie kolej. Spokojnie, wiem, wczorja po wizycie panikowałam ale dziś już lepiej i widocznie muszę trochę dłużej poczekać.
Gratulacje dla pierwszych cudownych kopniaczków :)))))))))))))))))

Witam wszystkie przyszłe listopadowe mamusie :) jestem tutaj nowa ale myślę, że warto dołączyć do innych kobiet oczekujących na maleństwa :) mojej dzidzi spodziewam się około 25 listopada....już się nie mogę doczekać :D POZDROWIENIE DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK :-)

Dziękuję Wam za powitanie. Miło że ktoś napisał :) Co ja mogę napisać o sobie... Jestem od jakiegoś czasu szczęśliwą żonką i oczekującą mamusią. Do tego drugiego na razie dalej niż bliżej ale czas szybko leci i pewnie ani się obejrzę a trzeba będzie jechać do szpitala..:) To będzie moje pierwsze dziecko więc jak to przed nowym wyzwaniem troszkę się obawiam. Poza tym studiuję jeszcze socjologie. To chyba tyle o mnie w skrócie :)

reklama
dzień dobry anetko87 :-D

a ja przed chwilą usłyszałam od bratowej, której przekazała ciocia, iż tak długo jak będzie karmic piersią to nie będzie miała okresu :szok: i nie będzie miała owulacji - czyli nie zajdzie w ciążę:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry