reklama

Listopad 2010

Kasiu trzymam kciukasy za wyniki &&&

Mnie przed następną wizytą czeka badanie z wypiciem lepika... już się z mamą umówiłam że u niej zrobię w pracy, bo podobno do przyjemnych nie należy.
Mysza, a kiedy masz wizytę? Bo obciążenie glukozą to po 24 tyg zlecają badania.
Wszystkim dziewczynom, które po raz pierwszy poczuły malucha - ogromne gratulacje!!
Agrafka - wydawałoby się, ze powinnyśmy powiedzieć : nie płakusiaj! Ale ja powiem: płakusiaj, ulżyj sobie.

reklama
A ja dzisiaj płakusiam i tak mi smutno, tylko nie wiem z jakiego powodu..poprostu ciąża..;-)

Agrafko
chyba burze hormonalne do nas powróciły...nie Ty jedna miewasz takie zmiany nastroju., mnie się też ostatnio przytrafiło i kilka osób też się na to żaliło.
Cóż...uroki ;-)
Ale głowa do góry...będzie lepiej!

Joaś wizytę mam 12 lipca następną. Czyli to będzie... 23tc

Właśnie piję meliskę i zaczyna znikać smutek. Martwie się min, o to, że jeszcze nie czuję ruchów i już sobie wkręcam ale w poniedziałek idę na usg i mam nadzieję uspokoję się.

Agrafka, uspokój się z tymi ruchami. Jestem w ciąży z 5 dzieckiem i prawie tych ruchów nie czuję, Martynię czułam od 15 tyg, pierwszego Marcina od 18, Karolci prawie nie czułam (też łożysko na przedniej ścianie), Bartka od 17tego tyg.

A ja dzisiaj płakusiam i tak mi smutno, tylko nie wiem z jakiego powodu..poprostu ciąża..;-)

Agrafka, hormony szaleją. Ja dzisiaj przepłakałam cały poranek bo się wkurzyłam na swojego P. Kiedyś na wkurzeniu by się skończyło, pogadałabym sobie pod nosem i tyle, a dzisiaj zalałam się łzami.
Popłacz sobie jeżli to przynosi Ci ulgę. A tym, że nie czujesz ruchów nie martw się, ja tez jeszcze nie czuję i daje sobie czas do 20 tygodnia. Z dzidziusiem na pewno wszstko jest w porządku.

Oj nie jestem nadrobić waszych postów...

Modlisia - widzę, że mamy ten sam wiek ciąży dziś mamy dokładnie połowę ciąży ;)

paulinka - gratuluję chłopaka wiedziałam, że będziesz miała twoje marzenie się spełniło :)

Tyle tu dziewczyn pisze, że czasem jak któres chce coś napisać to zapominam nicka ;(

Widzę ze większość z was zna już płeć dzidziusia ja w sumie też ale powiedział mi to w 13 tyg a ostatnio nie był w stanie potwierdzić bo się tak obróciło więc nie wziełam sobie do serca tego co usłyszałam w 13 tyg i czekam teraz na badania prenatalne 25.06 i zobaczymy co się dowiem ale juz sie troszkę denerwuję czy dzidzia zdrowa...

spokojnie ja też niestety jeszcze nie czuję ruchówNo dzięki za rady doyczące okien!!!!
Jutro będę działać :)
Dziewczyny mam jakieś dziwne bóle jajników , coś jak w okolicy okresu, czy tez tak miałyście??

reklama
Miałam tak w tygodniu, byłam na kontroli i wyszło, że wszystko ok, aczkolwiek jak się będzie znowu pojawiac to mam dzwonic do mojego gin, nie wiem jak Twój patrzy na takie sytuacje i bóle - lepiej się go poradź. Sasasaa Jola widzę, żes z Ursynowa, mieszkałam tam przez 3 lata ;D

Polecam też używac ocet w wodzie z odrobiną płynu nawet do naczyc, do mycia podłóg, parkiet u mnie błyszczy się jak po pastowaniu, a nie pastuję i kurz tak łatwo się nie przyczepia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry