reklama

Listopad 2010

ja muszę się pochwalić, że dziś w nocy po raz pierwszy kruszynka się odezwała :) tzn. kilka kopniaczków dała :) jestem szczęśliwa, bo już się bałam, że coś nie tak ze mną :)

reklama
ja muszę się pochwalić, że dziś w nocy po raz pierwszy kruszynka się odezwała :) tzn. kilka kopniaczków dała :) jestem szczęśliwa, bo już się bałam, że coś nie tak ze mną

Hej dziewuszki! własnie chciałam Wam sie pochwalić, ze wczoraj wieczorem poczulam pierwsze wyrazne kopniaczko- ruchy mojego dzidziusia:)bylo cudownie!!!
maly/mala szalał chyba z godzinkę...a rano jak wrocilam z egzaminu i polozylam sie na troszke to znowu czulam fikanie:)
jestem przeszczęsliwa:)

a i tak dziewczyny pisały o wypzredazach w smyku wiec sie wybralam i kupilam sliczny kombinezonik. zdjecie wkleje w odpowiednim watku jak tylko znajde kabelek:)
buziaki miłego dnia

oleńko Agatka to moja siostra, która w lipcu kończy rok ;) teraz jak mam remont to pozostaje mi tylko opieka nad nią, bo każdy maluje, i coś pomaga a ja nie. Więc siedze z nią, a ona jest na etapie wyrywania sie do chodzenia i ciagle chce sie podnosic :D
a co do chrzcin to Agata miała teraz w święta wielkanocne i jak ksiądz był u nas po kolędzie to zapytal "a jak BEDZIE MIALA na imie?" moja mama sie ugryzla w jezyk zeby nie powiedziec ona ma juz imie :| bo w swietle prawa juz dawno miala. Fajnie jak sie chrzci juz takie wieksze dziecko, bo bardziej kontaktowe jest.
Jola1205 ja tez zawsze mylam papierem toaletowym ale zostaja czasem po nim paproszki takie male i wlasnie smugi jak sie nie dokladnie zrobi, a ostatnio zauwazylam ze swietnie sie wyciera do sucha tymi recznikami papierowymi takimi zielonkawymi, co czesto na stacjach są do wycierania rąk. Są duzo tansze niz papier i wydajniejsze. :)
Anarien czekamy na wiadomosci po wizycie :)
malamrowka1100 Ale fajnie ze kopie! i ze nie musisz juz raczki przystawiac :)
Tofiś nie zostalas sama jest nas jeszcze trochę :) ja tez czekam cierpliwie
aduska123 no nareszcie sie doczekalas :)
modlisiu i Joaś, niech wam te bolesci szybko przejdą, trzymam mocno za to kciuki, bo bardzo mi przykro jak czytam z czym musicie sie meczyc :( ale musi byc dobrze i napewno bedzie!

Tofiś jest nas więcej...
Ja też nie czuję żadnych kopniaków...a jedyne takie przesuwanie po wewnętrznej stronie brzucha. Spokojnie, masz jeszcze czas. Mój Szymon to od kilka dni tak się zachowuje dopiero.

Już wróciłam, okropnie umęczona :/ A co gorsza spotkałam przypadkiem moją teściową (!) A jak wyjeżdzałyśmy z mamą z domu to mówie "Żebym tylko teściowej nie spotkała, bo ona zawsze rano na zakupy biega"... Chyba ją ściągnełam myślami ;)

TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTY DZISIEJSZE !!!

modlisiu - borajstwo :* Naprawdę współczuję Kochana... To musi być przykre uczucie :( Tu chciałabyś sie cieszyc z dzieciatka i ciąży a tu jakieś dziadostwo wylezie i klops :/ Trzymam kciuki zeby sobie to świństwo poszło :*

A ja dzisiaj przetrzepałam całą szafę :D Na bok odłożyłam wszystkie rzeczy w których już nie będę chodziła (czyt. nie mieszczę się) ;) I odłożyłam dokładnie połowę :D Aha przyszły mi jeszcze legginsy i bluzeczka na lato z allegro :) Jestem zadowolona :)

GRATULUJE KOPNIACZKÓW DZIEWCZYNKI !!! :*

Uff, udało mi się nadrobic wczorajsze i dzisiejsze posty, chwila przedobiadowego luzu w pracy ...

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

Dziewczynom, które poczyły ostatnio kopniaczki serdecznie gratuluję i trochę zazdroszczę :-) a tym, które tak jak ja jeszcze nie czują życzę, żeby poczuły jak najszybciej :-)

Joaś, Modlisiu - kochane trzymam kciuki za Wasze zdrowie ...

Ja niestety rano strasznie się wymęczyłam bo czekałam na pobranie prawie godzinę, bo w kolejce było dwóchpanów i każdy siedział w gabinecie po 10-15 minut ... nie wiem czy oni mdleli tam czy co :-) i niestety po raz pierwszy w życiu jakoś zyła mi się zablokowała i mam strasznego siniula i ręki nie moge zginać ... no ale już jutro będę miała wyniki i sprawdzę jak tam moja hemoglobina, zawsze była niska - na ostatnich dwóch badaniach 12 czyli dokładnie dolny poziom normy więc tylko odrobina wystarczy żeby już było poniżej...

Kasiu trzymam kciukasy za wyniki &&&

Mnie przed następną wizytą czeka badanie z wypiciem lepika... już się z mamą umówiłam że u niej zrobię w pracy, bo podobno do przyjemnych nie należy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry